ANELI DOBIJA ZABRANU PRILASKA ASMINU I ĆERKI: Suprug joj uništava život zbog Stanije, spreman da ide DO KRAJA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić se oglasio, pa potvrdio informaciju da oduzima ćerku Aneli, ali ne zaustavlja se tu.

ANELI DOBIJA ZABRANU PRILASKA ASMINU I ĆERKI: Suprug joj uništava život zbog Stanije, spreman da ide DO KRAJA!

Foto: TV Pink

Asmin Durdžić rešio je da uništi suprugu, Aneli Ahmić, zbog svega što je iznela u "Eliti", a sada je otišao korak dalje, pa udario tamo gde zadrugarku najviše boli.

Naime, Asmin je kontaktirao advokata, jer, kako on govori, dete trenutno nije u dobrim uslovima, te želi da uzme devojčicu kod sebe i on se stara o njoj:

- Asmin je kontaktirao advokata u Sarajevu, jer je Aneli njihovu ćerku ostavila kod svoje majke i sestre da brinu o njoj dok je u rijalitiju. On želi da se taj slučaj reši, jer mu one ne daju da vidi dete. Uz sve to, dete tamo nema odgovarajuće uslove, jer pored nje brinu sa još četvoro dece. Tamo nema uslova ni za odraslog čoveka, a kamoli za jedno dete - priča izvor za Blic.

Republika

Foto: ATA Images

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

Kako su se mnogi pitali da li je ovo istina, ubrzo se i Armin oglasio putem Instagram profila, gde je objasnio da daje sve od sebe da Aneli oduzme devojčicu:

- Istina je da želim da joj oduzmem dete, oduzimam dete i zabraniću Aneli prilazak meni i maloj, ja sam sa Aneli završio sve odnose i pre nego sam upoznao Staniju. Da nisu sestra i prijateljice Instagram forsirali, kao što smo videli, nikad se ne bih oglašavao, puštao bih Aneli da sama pokaže ko je i šta je - napisao je Asmin, između ostalog.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading