UČESNICI "ELITE" SVIREPO UBIJENA SESTRA: Trudnoj devojci pucali u stomak, pa u glavu, Šimanovcima odzvanjaju JECAJI!

Autor: P. R.

Elita 8 | Farma 8

11.09.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva tragedija ledi krv u žilama!

UČESNICI "ELITE" SVIREPO UBIJENA SESTRA: Trudnoj devojci pucali u stomak, pa u glavu, Šimanovcima odzvanjaju JECAJI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijalitija "Parova", Marija Malivuk, nedavno je postala i deo "Elite", a u Beloj kući već važi za jednu od najharizmatičnijih zadrugarki, međutim, iza njenog osmeha krije se tragična priča koja je celu njenu porodicu zavila u crno.

Naime, Marija se osamila u pušionici sa cimerkom Miljanom Kulić, kojoj je otkrila da joj je rođena sestra, koja je tada bila u drugom stanju, stravično ubijena, a malo je reći da su njene reči naježila ceo region.

- Moja sestra je imala 19 godina kada je ubijena. Bila je trudna i njoj je dečko pucao prvo u stomak pa u glavu, umrla je u bolnici. Ona je ostala trudna sa njim ali kada je videla kakav je čovek nije htela da bude sa njim - rekla je Marija sa knedlom u grlu na ivici suza, dok je Kulićeva glasno zajecala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Malivuk o sestri

Inače, Malivukova je nedavno i tokom predstavljanja novih učesnika "Elite" priznala da nije imala nimalo lak život, kao i da se srednju školu završavala trudna, te da je dete čuvala sama.

- Trebalo je da se zovem Petra, ali sam ime Marija dobila po baki koja me je othranila. Sa 16 godina sam upoznala čoveka svog života, udala se za njega, a sa 18 mu rodila prvo dete. Ostala sam sama kući dok je on služio vojsku. Sačekala sam ga da se vrati, sama sam organizovala svadbu bez ičije pomoći. Iskreno sam ga volela, zaljubilja sam se, želela sam tu bebu i da postanem majka. Nakon što se vratio iz vojske, rodila sam i drugo dete, pa treće... Trudna sam završavala srednju školu. Nikad nisam bila spremna za ono što me je zadesilo u životu, ali sam se uvek dočekala na noge. Bog mi je dao krila, to je valjda zbog mog drugog, crkvenog imena, rođena sam na Petrovdan, prosto me neko gore čuva... Znam da sam dobar čovek - govorila je učesnica "Elite" nedavno za crnim stolom tokom predstavljanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Malivuk Elita 7 Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading