TRAGIČNA PRIČA UČESNICE ELITE: Za godinu dana izgubila tri bliske osobe, zbog njihove smrti još nije došla sebi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti takmičarka otkrila da je u roku od godinu dana izgubila tri bliske osobe.

TRAGIČNA PRIČA UČESNICE ELITE: Za godinu dana izgubila tri bliske osobe, zbog njihove smrti još nije došla sebi!

Foto: printscreen/RTVPink

Anastasija Okolišan

Anastasia Okolišan na samom početku rijalitija "Elita" privukla je veliku pažnju, jer je od prvog dana pravila dramatične scene, a njeni cimeri nisu znali kako da je uteše i pomognu joj da se smiri. Međutim, izlgeda da je u tome uspeo Luka Maso. Njih dvoje su se iznenada jako zbližili, a na sinoćnoj žurki su se prepustili jedno drugome, pa su po celom dvorištu Bele kuće razmenjivali strastvene poljupce i zagrljaje.

Anastasia je u jednom trenutku osetila potrebu i slobodu da Luki otvori svoju dušu i otkrije mu zbog čega ona ima oscijalacije u raspoloženju. Naime, pevačica "Zvezda Granda" otkrila je da je u prethodnih godinu dana imala jako stresan period i da je izgubila bliske ljude iz svoje okoline, pa se sa tim i dalje bori. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Luka Maso i Anastasia Okolišanin

- Ja sam ušla sj*bana, drug mi se obesio, oca nemam, drugarica je poginula u saobraćajnoj nesreći i sve se to dogodilo pre godinu dana i borim se - govorila je iskreno Anastasia o svojim problemima. 

Luka nije želeo da joj stvara bilo kakvo opterećenja, a njih dvoje su se dogovorili da im odnos ostane neobavezan i da budu prijatelji s povlasticama. 

Podsećamo, Anastasia je u rijaliti "Elita" ušla kao zauzeta devojka, koja je tvrdila da svog dečka neće prevariti, ali su se ipak poljupci sa Lukom Masom dogodili samo nekoliko dana nakon početka nove sezone. Pošto su večeras "Pitanja gledalaca" pevačica će sigurno morati publici da opravda svoje postupke, a svi eljno isčekuju da čuju njena obrazloženja. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Luka Maso i Anastasia Okolišanin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading