"JA SAM ALFA, MAJA JE OMEGA": Zgodni fudbaler iz Crne Gore ulazi u ELITU da obuzda Marinkovićevu! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Elita 8 | Farma 8

25.08.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgodni fudbaler iz Podgorice bacio oko na Maju Marinković!

"JA SAM ALFA, MAJA JE OMEGA": Zgodni fudbaler iz Crne Gore ulazi u ELITU da obuzda Marinkovićevu! (VIDEO)

Foto: republika,Instagram.com,

Juče smo ispred zgrade televizije Pink na Dedinju uhvatili zgodnog fudbalera iz Podgorice, Nikolu Bukilića, koji je došao na potpisivanje ugovora sa čelnicima "Zadruge". Nikola se danas pojavio na lekarskom pregledu u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, gde je pred ulazak u "Elitu" dao intervju za Republiku.

Na samom početku nam je otkrio da li ima tremu i da li je već upoznao neke od budućih cimera.

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola Bukilić

- Iskreno, prvi dan mi nije bilo svejedno, ali sad se već navikavam na kameru. Nisam imao nikad dodir. Samo sam jedem neki burek, pojeo sam 16 do sad. Upoznao sam par devojaka, nadam se samo da neće biti "silovanja" sa njihove strane. Nisam toliko pratio rijaliti, znam neke osobe - otkrio je Nikola. 

Nikola je priznao kako je došlo do toga da se prijavi za "Elitu", a potom je pohvalio Maju Marinković, koju želi da "obuzda".

- Drugovi su me prijavili, imao sam želju da uđem. Treniraću, a kako i šta videćemo. Dizaću možda Maju iz bendča na sto. Nisam je upoznao, ali odmah su pokušali da mi je nabace. Nismo se još povezali, ali nadam se kad uđem. Zgodna je fizički. Agresivna, ali nadam se da će usmeriti tu energiju na pravo mesto. Mislim da ću uspeti da je obuzdam. Ja sam alfa, ona je omega - ispričao je fudbaler. 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

Fudbaler nam je ispričao i kako ne može dugo bez vrelih akcija, te da će zaboraviti na kamere već posle mesec dana.

- Ne znam sad, moraće biti nešto... Najduže sam bez s*ksa izdržao mesec, dva, posle toga me kamere neće zanimati. Neću imati problem da se opustim. Ulazim slobodan. Nema ništa da se sazna o meni, mogu samo laži da isplivaju, neka se piše, ništa me ne interesuje - ispričao je zgodni Crnogorac.

Ceo intervju sa fudbalerom iz Podgorice možete pogledati klikom na snimak na početku ovog teksta.

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola Bukilić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading