CARA SATERALI U ĆOŠAK, OVO JE ISTINA O ALEKSANDRINOJ TRUDNOĆI: Bolna tema za oboje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filipu Caru je stiglo pitanje na temu Aleksandrine trudnoće, a njegova reakcija šokirala je sve!

CARA SATERALI U ĆOŠAK, OVO JE ISTINA O ALEKSANDRINOJ TRUDNOĆI: Bolna tema za oboje!

Foto: ATAImages

Filip Car sinoć je ponovo držao lajv na društvenoj mreži TikToku, a sagovornik mu je bila bivša cimerka, Milica Kemez, koja ga je odmah upitala za vezu sa Aleksandrom Nikolić, a Careva reakcija zbunila je sve.

Naime, ona ga je pitala da li Aleksandra i on rade na detetu, dok je on pokušao potpuno da izbegne ovu temu:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- A radiš li ti na bebi? - upitala je Milica.

- Šta je ovo, policijsko ispitivanje? - uzvratio je Filip.

 

 

Da podsetimo, nedavno je izvor blizak paru potvrdio da Aleksandra ne može da ostane u drugom stanju, a da li je ovo razlog Filipovog ignorisanja ovog pitanja, možemo samo da pretpostavimo.

- Otkad su izašli iz Zadruge, Filip i Aleksandra se ne čuvaju i žele bebu. Filipu se odavno javio taj očinski instikt i najveća mu je želja da postane otac, a Aleksandra bi najviše na svetu volela da njemu rodi dete. U početku se nisu preterano opterećivali time, ali je prošlo već određeno vreme i ništa se ne dešava. Ona redovno ide na lekarske preglede i doktori kažu da telesno jeste zdrava i da će sve biti u redu kada se opusti - govori za Svet izvor blizak paru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Viktorija

22.08.2023 11:54

Crna njena trudnoca. Posle toliko abortusa nikada nece postati majka. Sa svima je pokusavala ali nije uspela. Pisu da je trudna jer se nigde ne spominju pa da skrenu paznju na sebe. A verovatno hoce u Elitu ali ih niko ne zove. Dosadili i Bogu i narodu.