VRELO NA ZANZIBARU! Anita i Matora pokazale kako uživaju na MEDENOM MESECU! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše zadrugarke se oglasile sa Zanzibara i pokazale kako uživaju!

VRELO NA ZANZIBARU! Anita i Matora pokazale kako uživaju na MEDENOM MESECU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Matora i Anita

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su početkom prošlog meseca stale na ludi kamen u Crnoj Gori, a juče su konačno otputovale na medeni mesec. Njih dve su se odlučile za Zanzibar, a danas su se oglasile sa ove egzotične destinacije.

Republika

Foto: Instagram.com

Anita i Matora na Zanzibaru

Prvo su uslikale divno tirkizno more i peščanu plažu na kojoj uživaju, a Matora je pokazala i papuče koje je dobila od svoje kume Tamare. Bivše zadrugarke su podelile i poljubac, koji su takođe objavile na svojim društvenim mrežama.

Anita je uslikala i svoje noge i pokazala kako uživa na medenom mesecu. Podsetimo, pred samo putovanje, njih dve su bile priključene na infuziju kako bi skupile snage, a samo dan pre toga došlo je do žestokog sukoba sa Markom Markovićem.

Republika

Foto: Instagram.com

Anita i Matora na Zanzibaru

Nisam rekao da ne verujem u njihov brak, samo sam skeptičan. Bilo je dosta tu svađa. Ne mogu da verujem da neko sebi dozvoli da kaže nekom s kim je u vezi sve najgore. Ja nisam sebi dopuštao da nekog psujem, pljujem i spominjem članove porodice. Ja bih prekinuo takav odnos. Ako nekog voliš, tog ne psuješ. Kada ti do nekog nije stalo, onda te briga. Preskočile ste vezu, pa odmah ušle u brak - rekao je Marko Aniti u emisiji "Narod pita".

U mom odnosu sa Matorom nije bilo preteških reči. Matora je mene odbranila čak i kad nismo bile zajedno, a Marko nikada svoju devojku nije odbranio, da se razumemo. Marko, ti si vređao Milicu i mene, a imao si nešto sa nama. Nedavno sam videla šta si sve rekao kad sa ti mazala nokte, ni to nije normalno. Matora bar to nije radila. Bile smo u vezi - odgovorila je Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Marković

Matora nije ostala dužna Markoviću, te mu je odgovorila putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Čekaj, nisam gledala, nego sam pokupila Anitu, bila sam sa braćom. Da li je dečko, koji se uverio u svoju ljubav i nije i dalje u vezi, kritikuje Anitu, kojoj sam uvredila sa najgorim rečima da je klošarka, a nijednu devojku nije prihvatio tada, sudi o mojoj ,a  njega devojka nije prihvatila kao zvaničnog dečka! Pa čekaj, jesi li ti gori ili ja, ljubi te brat? - izjavila je Matora. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

08.08.2023 12:18

Od kada se na atraktivni destinacijama slikaju papuče? Gde je selfi sa lokalnim stanovništvo? A, nisu se istrošili, 10 dana sa sve pansionom i avionom košta 999 evra po osobi sa tim parama se ne može letovati ni u Albaniji.

Veki

08.08.2023 15:06

Mogle i u pickovac da odu,grozne su i odvratne,fuj