POBEDNICA ZADRUGE 6 DOTAKLA SAMO DNO: Ovo je najveće poniženje Aleksandre Nikolić ikada!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić nastavila da se ponižava i nakon raskida sa Filipom Carem!

POBEDNICA ZADRUGE 6 DOTAKLA SAMO DNO: Ovo je najveće poniženje Aleksandre Nikolić ikada!

Foto: printscreen/TikTok

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić ne prestaje da se ponižava ni nakon Zadruge 6, pa je tako odlučila dodatno da se izblamira, pa poruči Filipu Caru da nije pristala na raskid, te da se njegova odluka "poništava".

Naime, ona je izjavila kako je za raskid potrebno dvoje, a u ovom slučaju je samo jedno odlučilo da prekine odnos i stavi tačku na romansu. Ljudi nisu mogli da veruju šta pobednica Zadruge 6 izjavljuje, pa su pokušavali da je spreče u daljem blamiranju.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

 

 

- Ja reči ne smatram ozbiljno, već dela . Ovaj raskid je rečima prekinut, tako da mu to dođe kao neozbiljno, kao i većina reči koje on izgovori. Za raskid je potrebno dvoje, a ja se tu nisam složila, tako da se ne važi - rekla je Aleksandra za Pink.rs.

- "Da li je moguće da se ova devojka i dalje blamira?", "Au, kakav blam", "Nije joj bilo dovoljno ponižavanja u Zadruzi"... - glasili su komentari na društvenim mrežama.

Republika

Foto: ATAImages

 

Da podsetimo, Aleksandra je u svom lajvu na TikToku naglasila da Filip samo želi pažnju, te da zbog toga radi sve ovo, a da li će uslediti pomirenje - ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ne moze

07.08.2023 02:08

Da da, u pravu je Bujka! Ne moze covek raskinuti, ako nisu ispostovane sve dogovorene stvari sa produkcijom koja joj je obecala i poklonila pobedu. A uslov je bio, izmedju ostalog, da zenska raskine sa Dejanom i spetlja se sa Carem, da u Rehabu skace do plafona i na taj nacin privlaci gledanost. Sada kad je ta sezona gotova, oni moraju ispostovati te silne naivne, neuke i prozukle bakice, a koje su sve svoje pare spiskale za njihove glasove i naravno poklone ukljucujuci i verenicki prsten, putovanje u Pariz i ko zna sta sve jos. Dakle, ne moze raskid bez saglasnosti produkcije i naravno Lepog Mice koji je njihov igrac.

Miki

07.08.2023 06:29

O Boze kako si je zaobisao kad si delio pamet

Osman

07.08.2023 08:35

Care druze sada se pokazi Pa za raskid ostani dosledan Bujanovka rekla da ne vazi Belosvetski ovo je presedan Nece Bujka razvod da potpise Kad ti se je na vernost zaklela Na tu temu ne pricamo vise Cula za nju Evropa je cela

Milenam

07.08.2023 09:59

@Osman - Crknut cete od ljubomore.Alo uđe u Elitu opet ce pobediti jer ima ogromnu podrsku.Aleks volimo te iz Dubrovnika