INA SATERALA ZOLU U ĆOŠAK: Sa bebom doputovala u Bosnu, želi da dete odgajaju ZAJEDNO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola večeras dolazi u emisiju "Narod pita", gde će otkriti detalje odnosa sa Inom!

INA SATERALA ZOLU U ĆOŠAK: Sa bebom doputovala u Bosnu, želi da dete odgajaju ZAJEDNO!

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Kristina Ina Rajzinger, koja je već nekoliko dana aktuelna tema domaćih medija zbog šuškanja da je potencijalni otac njenog deteta Lazar Čolić Zola, danas je sve dodatno zbunila i bacila u rebus.

Nakon što je potvrđena informacija da će Zola gostovati u večerašnjoj emisiji "Narod pita", zajedno sa Miljanom Kulić, Ina je doputovala u Bosnu, a mnogi smatraju da je došla upravo kod Zole.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram.com/reisingeriina

 

Iako tvrdi da ne želi prisiliti Zolu da preuzme odgovornost za dete, čini se da Ina planira sve da "naplati", a da li će konačno progovoriti i staviti tačku na kompletnu priču - ostaje nam da ispratimo. Ipak, nema sumnje da će i o tome Zola govoriti večeras u emisiji, gde će se napokon suočiti sa bivšom, koja je takođe bila u Zadruzi kada su Ina i Zola bili intimni.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Da podsetimo, Ina je na svet donela devojčicu, a i dan-danas se sumnja da je bivša zadrugarka sve iscenirala, kako bi ponovo dospela u javnost i zavrtela priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading