NOVI UPAD NA PINK: Nakon skandala uživo u programu, bivša zadrugarka uletela u studio! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka upala u studio da podrži voljenu osobu

NOVI UPAD NA PINK: Nakon skandala uživo u programu, bivša zadrugarka uletela u studio! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo

Pink

Bivša zadrugarka Anita Stanojlović gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita", gde je doživela neprijatnu scenu uživou programu. Naime, u emisiju se uključio njen otac Dejan, koji ju je ostavio.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anita Stanojlović

On je, između ostalog, osudio Anitin brak sa Jovanom Tomić Matorom, te istakao da ga ne podržava, jer ne podržava istopolne odnose. Anita se posvađala sa njim, a u jednom trenutku je i zaplakala. Anita je rekla da bi je sada utešilo samo to da Matora dođe u studio.

Matora je ovo i uradila. Ona je pohitala na Pink, došla u studio iz kog se emitije emisija, snažno zagrila Anitu i poljubila je.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita i Matora

Podršku joj je i pružila majka, koja je osudila svog bivšeg, a Anita je otkrila da je u trenutku kad se porodila, njen otac udario njenu majku.

- On me se javno odrekao, samo nek se završi na ovome sada, da me ne zove i ne uznemirava, da se ja ne stresiram zbog meni nebitne osobe. Kada sam se porodila, on je tada saznao, došao je kući i udario je moju majku. Javila sam se i pitala ga: "Odakle ti pravo?", rekla sam mu da kada bude umro da neću sveću da mu upalim, tu se uključila njegova žena i kaže mi: "Kako te nije sramota, gde si ti da ga pozoveš?". Nikada me nije ni pozvao da bi znao da sam trudna, smatram da mi je skroz nebitna osoba u životu - pričala je Anita, koja nije mogla da zaustavi suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading