ZVEZDANU SU DANI ODBROJANI, ANA POKAZALA KLJUČNE DOKAZE: Prvi put otvorila PISMA koja mu je slala u zatvor, Slavici će ovo SLOMITI SRCE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić prvi put pokazala pisma koja je slala Zvezdanu Slavniću u zatvor o nasilju i batinama koje proživela.

ZVEZDANU SU DANI ODBROJANI, ANA POKAZALA KLJUČNE DOKAZE: Prvi put otvorila PISMA koja mu je slala u zatvor, Slavici će ovo SLOMITI SRCE!

Foto: Instagram.com printscreen, Zadruga official

U lajv prenosu na Instagram profilu, Ana Ćurčić izvadila je i svima pokazala šok potez, koji će iskoristiti kako bi totalno uništila Zvezdana Slavnića. Da postoje pisma koja je Zvezdan Ani slao iz zatvora, već je poznata stvar. 

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Ana Ćurčić Instagram

 

Međutim, Ana je odlučila da otvori pisma koja je ona slala Slavniću tokom boravka u zatvoru, u kom joj je on poručio da se prema njegovoj majci Slavici ponaša kao prema psu, u žargonu. 

No, to nije sve! Ana tvrdi da se u pismama nalaze i mnogobrojne šifre, kojima mu je govorila o batinama koje je trpela, kao i nasilju koje je proživela:

 

- Ovo su moja pisma koja sam ja pisala Slavniću, kada sam imala veliki problem sa njegovom majkom, zbog njene bolesti, on mi je rekao da se prema njegovoj majci ponašam kao prema psu. Ne znam napamet kako mi je rekao, ja ću to pismo naći, pa i njegov odgovor na to šta je on meni napisao, to ću smeti. Mene Slavica ne zanima, ali da odbranim sebe u svakom slučaju želi, kao i moju decu, koja su živela sa njom! Tu ima mnogo pisama o nasilju, batine nisam kao reč smela da pišem, zbog toga što je bio u zatvoru, ali su bile šifre, ali ću to sve pripremiti i u sledećem lajvu ću vam sve objasniti kako sam bila maltretirana. Prvi put u životu nikad hrabrija i istrajnija u onome što sam naumila, a i te kako sam zaslužila! - poručila je Ana, a potom je ugasila lajv prenos na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

24.07.2023 09:42

Klasičan manipulator. Maše tabletom na kojem se ništa ne vidi sa poluistinama. Navešću sani jedan primer. Ana je morala Slavicu da izdržava jer je potpisala ugovor o doživotnom izdržavanju na ime nekretnina koje joj je prepisala u koje je Ana prodala.