OTIŠLA KOD DOKTORA I ZABORAVILA LICE: Snimak Aleksandre Nikolić FRAPIRAO sve, šta joj se desilo nakon tretmana? (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić šokirala sve!

OTIŠLA KOD DOKTORA I ZABORAVILA LICE: Snimak Aleksandre Nikolić FRAPIRAO sve, šta joj se desilo nakon tretmana? (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Starleta i pobednica Zadruge 6 Aleksandra Nikolić pre par dana otišla je kod doktorke na tretman lica, koje joj je bio preko potreban. Nakon turbulentnih deset meseci, Aleksandra je otišla da oporavi lice kod doktorke, a njen potez je sve iznenadio. 

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleksandra Nikolić Instagram

 

Naime, Aleksandra se nakon izlaska iz rijalitija aktivirala na TikToku, te vrlo redovno vodi lajv bitke, preko kojih dosta novca zarađuje. Kako se aktivirala na ovoj društvenoj mreži, njeni pratioci su primetili da je počela sve više da koristi filtere. 

Tako je na Instagram profilu objavila snimak, na kom je aktivirala filter dobro poznat, koji stavlja šminku, ali napravi lice do neprepoznatljivosti. 

Komentari su se usijali na društvenim mrežama:

 

- "Kakvi su ovo filteri, šta je ovo?", "Gde joj nestalo lice?", "Otišla kod doktorke, zaboravila lice", "Od lica ni traga, ni glasa" - bili su samo neki od komentara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vita Tarot

25.06.2023 14:54

Uvek si bila za brisanje znas ti cega --- jednom ruzna uvek rugoba ... Nikad neces da budes ribetina i onako vedar covek kao sto je Maja istina .