SVAKI BLAM JE PAO U ZABORAV POSLE KLIPOVA O ANĐELI ĐURIČIĆ: Bizarni fetiši diskvalifikovane zadrugarke šokirali i njene najbliže!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi snimci Anđele i Zvezdana i dan-danas su glavna tema!

SVAKI BLAM JE PAO U ZABORAV POSLE KLIPOVA O ANĐELI ĐURIČIĆ: Bizarni fetiši diskvalifikovane zadrugarke šokirali i njene najbliže!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Spasojević sinoć je gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je komentarisala svoje bivše cimere i dešavanja u Beloj kući, a najpre se osvrnula na nekadašnju prijateljicu, Anđelu Đuričić, koja je ove sezone sve šokirala.

Ana je imala priliku da vidi sve nakon velikog finala, pa se tako dotakla Anđelinih bizarnih fetiša, o kome javnost bruji i dan-danas:

- Ja sam videla, bila sam u šoku i mislila sam da su tiktokeri montirali. Meni nije logično da žena koja se tako predstavila i da to nije toliko strašno, jer sisa palac i miriše kad p*de. Ne mogu da verujem da je to Anđela, Maja Marinković je mala beba za Anđelu. Svi su pali u zaborav posle snimaka koje sam videla o Anđeli Đurčići. Ja ni kod kuće ne bih ono radila, on da p*dne, a ja da mirišem. Ja sam i sad u šoku. Možda je to njen način da pokaže ljubav. Ajde za palac, možda za zanela, ali ostalo ne mogu da opravdam. Miriše kad p*di, cveće i ljubičice - govorila je Ana.

- Matora i ja smo komentarisale da njeno ponašanje nije normalno. Kako može da ostane moralna Anđela kad je uradila šta je uradila? Anđela nema samopouzdanje, to je lažno. Ona je pričala da bi se nama tako predstavila, njoj nije bilo lako i svaku noć je preplakala - dodala je zadrugarka.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading