ANĐELA I ZVEZDAN JEDVA SASTAVLJAJU KRAJ SA KRAJEM: Prose od fanova za osnovne namirnice, oni im poslali paket vlažnih maramica!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan i Anđela jedva preživljavaju nakon diskvalifikacije!

ANĐELA I ZVEZDAN JEDVA SASTAVLJAJU KRAJ SA KRAJEM: Prose od fanova za osnovne namirnice, oni im poslali paket vlažnih maramica!

Foto: Republika.rs

Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću, koji su zbog nasilja diskvalifikovani i izbačeni iz šeste sezone rijalitija "Zadruga", fanovi su spremili gomilu paketa, kako bi im pomogli.

Naime, na društvenim mrežama osvanula je slika, koja prikazuje gomilu hrane i ostalih potrebština, koje su bile spakovane po kutijama, a moglo se primetiti da su se u njima nalazili brašno, so, šećer, vlažne maramice, čips i ostalo.

- Zahvaljujemo bungišima, dok ne sedne prvi honorar - napisano je na fotografiji.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

 

Nije prvi put da Zvezdan i Anđela "prose" od svojih fanova, a čini se da sada jedva sastavljaju kraj sa krajem, s obzirom da su im neophodne osnovne stvari za život, o čemu se i sada pobrinuo Bungiš tim.

Republika

Foto: instagram.com

 

Podsetimo, Zvezdan je juče odvezao Anđelu do aerodroma i ispratio je u Crnu Goru, a ona se po samom dolasku oglasila i istakla da će se ovog puta zadržati duže, obzirom da je prošli put bila samo na jedan dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nadica

18.06.2023 23:52

Kakva dva smrada,neradnika,SLJAMA, ovaj dripac i ubica posebno ,neradnik koji nije u stanju da izdržava ni sebe,a kamoli ovu čepulju crnogorsku ,prosjace za najbednije stvari,a maramice posebno, idioti !!! Dabogda se ne vratila,ne treba je pustiti u Srbiju.

KoBra

19.06.2023 07:37

@Nadica - Oni nisu u stanju da se operu i okupaju nego prose za bedne vlazne maramice. Kakvi su to ljudi pobogu?

komsije

19.06.2023 10:25

poslo je u cg da opljacka roditelje,ulicar