HAOS U ZADRUZI! Zorica uništila Anu i Zvezdana, prekipelo joj, pa otkrila sve o TAJNIM PLANOVIMA: "Sve si slagala i isfolirala"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković posvađala se sa Anom Ćurčić zbog Zvezdana Slavnića!

HAOS U ZADRUZI! Zorica uništila Anu i Zvezdana, prekipelo joj, pa otkrila sve o TAJNIM PLANOVIMA: "Sve si slagala i isfolirala"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom dana Zorica Marković posvađala se sa Anom Ćurčić, zbog sinoćne emisije ,,Izbor potrčka". Podsetimo, Ivan Marinković izabrao je Zvezdana Slavnića i Anu za potrčke, nakon čega je Ćurčićeva odbila, jer nije želela da vreme provede sa Majom Marinković u izolaciji. 

Zorici se nije svideo Anin govor tokom emisije i to što je pričala sve različite priče, pa ju je optužila da i dalje pati za Slavnićem. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković i Ana Ćurčić svađa

 

- Imaju pravo, ovo je igra bez granica, da nisi tako uradila, ode u k*rac, smejala bi se, orilo bi se i gorelo, i na novinarima, potvrdila bi sve šta se pričalo, a nigde veze nema, da bi oprali presvetu! Koja odbija, a jedva bi čekala da sedne na njegov k*rac! Ovo je njihov dogovor, po njihovoj komunikaciji, ako uđu u sedmicu, klaće se ovde - rekla je Zorica. 

- Tako je, Zorice - rekla je Ana. 

- Samo da ih ne vidim više očima, nikog odavde! Meni m*da za bubrege da prodaju ne mogu! - nastavila je Zorica. 

- Pazi ti, stajala u pušioni, smeškala se - podsetila se Ćurčićeva. 

- Jesi to radila, ali ne iz tog razloga iz kog oni kažu! Ti si reagovala u fazonu da li je normalan da ovaj pomisli da si rijaliti majmun! - nastavila je Zorica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković i Ana Ćurčić svađa

 

- Ja sam rekla da ću otići u izolaciju, ali ne želim da mi ulazi Maja Marinković - šokirala je Ana.

- Ona ne bi ulazila, ja nisam čula da si to rekla! Nisi to trebala da kažeš! Koji ćeš k*rac, ja znam da se ti ne plašiš, ali nemaš dodirnih tačaka sa čovekom, ako si stavila tačku - odbrusila je Zorica. 

- To je poniženej za mene, ženo! Sa tobom ne mogu da pričam! Nećeš da me saslušaš! - drcnula se Ana. 

- On bi pokušao, nisi mentol, ko je rekao da si mentol! - zaurlala je Zorica. 

- Unosiš mi nervozu, stravično! Nervozna si ti! Ne mogu ja ovo! Ja se ne plašim izolacije sa njim, ali on je rekao da će ona odlučiti, time me je još više ponizio - kukala je Ana. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković i Ana Ćurčić svađa

 

- Ako si već to izgovorila i nisi otišla i rekla si plaćaš kaznu, opet će da ti uzmu u obzir da si sve isfolirala i slagala! Ja to ne bih izgovorila, jer ona meni kaže da ne može očima da ga vidi, neću da budem u istom prostoru sa njim! - otkrila je Zorica. 

- Oni su meni rekli da ako nemam emocije, da idem! On još napada Anđelu, što je na mojoj strani, je l' on čovek normalan? - dodala je Ana. 

- Ti bi sada sve da bude po tvome, po tvome ne može da bude! Ušla si ovde, svašta možeš da očekuješ! Ženo, ili se svađaš ili odj*bi! - poručila je Zorica. 

- Pusti me da izbacim to iz sebe! Ja sam sa tim čovekom bila 13 godina! Ja se izvinjavam! - odbrusila je Ana i pobegla od Zorice. 

Detaljnije u nastavku:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading