SAMO JOŠ JA DA SE SMUVAM S PECOM! Janjuš se oglasio povodom AFERE bivših zadrugarki i biznismena, pa komentarom

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal između Aleksandre Subotić, Maje Marinković i Pece Raspopovića već mesecima se ne stišava!

SAMO JOŠ JA DA SE SMUVAM S PECOM! Janjuš se oglasio povodom AFERE bivših zadrugarki i biznismena, pa komentarom

Foto: ST/P.Divac

Aleksandra je konačno priznala da je oprostila svom bivšem izabraniku javnu prevaru sa bivšom najboljom drugaricom Majom Marinković, ali dešavanja u ovom ljubavnom trouglu ne prestaju da intrigiraju javnost.

Ovim povodom oglasio se i Marko Janjušević Janjuš, koji je na duhovit način objasnio šta misli o celoj situaciji između bivših zadrugarki i biznismena.

- Ostalo je još Peca i ja da se smuvamo... - napisao je Janjušević i izazvao lavinu smeha.

Republika

Foto: instagram

 

 


Podsetimo, nakon Janjuševog i Majinog definitivnog raskida, Marinkovićeva je pronašla utehu u Filipu. Kada je raskrstila i sa njim, starleta je ušla u aferu sa Predragom, inače nevenčanim suprugom nekadašnje prijateljice Aleksandre.


Po raskidu ove afere, Maja se ponovo pomirila sa Carem, dok se Raspopović vratio Subotićevoj. Kako se očekuje ulazak mnogih njih u predstojeću, šestu sezonu rijaliti šou-programa "Zadruga", nema sumnje da će svi ovi odnosi biti rešeni upravo pred kamerama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading