OVAKO Stefan Karić provodi vreme nakon RASKIDA: Potpuno se OPUSTIO u NJENIM RUKAMA, uživa dok ga ona DODIRUJE po znojavom telu! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar podelio je sa pratiocima putem Instagrama "privatne" momente.

OVAKO Stefan Karić provodi vreme nakon RASKIDA: Potpuno se OPUSTIO u NJENIM RUKAMA, uživa dok ga ona DODIRUJE po znojavom telu! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram, Zadruga official

Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić nedavno je saopštio da je raskinuo sa Jovanom Ljubisavljević i tom prilikom iznenadio javnost s obzirom na da su važili za skladan i harmoničan par.

On je prilikom gostovanja u emisiji "Narod pita" istakao da je i on imao svoje greške, a Jovana se ekskluzivno oglasila i za naš portal i dodala da će se od sada usredsrediti na karijeru i da će joj veza sa Stefanom ostati u lepom sećanju.

Foto: printscreen/instagram, Zadruga official

Stefan Karić

 

- Dragi moji, ovo će biti moje prvo i poslednje obraćanje na moju vezu sa Stefanom. Zbog svega što smo prošli, zbog svega lepog što smo imali, ja ću ostati dosledna sebi. Neću se pravdati, iznositi "prljav" veš. Nikada ne znamo šta nosi dan, šta nosi noć. Spremam novu sezonu Minskog polja, tu je još dosta projekata. Tako da na moj privatni život stavljamo tačku u medijima. Za sada...Hvala svima na razumevanju! - rekla je Jovana nedavno.

Kako je prošao buran period, Stefan je odlučio da se odmori i opusti te se zaputio na masažu, koja mu je, verujemo, preko potrebna nakon godinu dana boravka u rijalitiju. 

On se tokom masaže snimao za Instagram i tim putem podelio sa pratiocima "privatne" momente s obzirom na to da je na istim polugo, ali se i te kako primećuje da mu je ovaj vid relaksacije prijao.

Foto: Printsreen Instagram

Stefan Karić nakon raskida sa Jovanom na masaži

 

Podsetimo, nakon raskida se oglasio i Osman Karić, otac Stefana Karića i tada istakao da se on nada njihovom pomirenju i da je iznenađen informacijom o njihovom ljubavnom krahu. On je i tokom početka njihove veze stajao čvrsto iza njih i bodrio ih u raznim momentima tokom rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Sava

23.08.2022 16:45

Au, kakav naslov teksta(znojav, kad ono, obična masaža). Smiruje Karić telo a treba smiriti glavu i srce. Oči mu izgubile onaj njegov sjaj a reči spontanost. Takav je život,desi se. A ti lepa Jovano sad poleti, raširi krila, udahni punim plućima i pokaži ovim budalama što svašta pišu šta ti sve možeš i umeš. Možeš voditi emisiju, možeš šetati modnom pistom, možeš raditi i ono za šta si se obrazovala. Ove budale će i dalje da pišu ružne komentare i pronaći će novu žrtvu u Zadruzi. Leti lepa i pametna devojko, mnogo si draga mojoj porodici (imam kćer sličnu tebi i ponosim se kao tvoji roditelji tobom). Radi, šetaj pistom i zabavi se kao sav mladi svet i opet ćeš blistati i zračiti lepotom i dobrotom. Ljubav, ona večna i prava, naći će tebe kad bude vreme. Kariću, sretno i tebi u pronalasku onog što će tebi biti pravo i večno a zovu ga ljubav,poštovanje i odanost. I, leči glavu i dušu, telo će se izlečiti samo..

Vojnik

23.08.2022 17:03

Preminuo je general Delic...

Komsija21

23.08.2022 18:57

Preminuo je general Delic... Covek koji je branio dedovinu ovih kosovara koji se baskare po beogradu..

Igor zvezdara

24.08.2022 16:36

Jel istina da si imao trojku sa svojim ocem i skolskom drugaricom???