Miljana Kulić priključena na APARATE: Siniša Kulić otkrio nove detalje ćerkinog STANJA, evo koga KRIVI za SVE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji rijaliti zvezde zabrinuti su za ćerku čije zdravstveno stanje se naglo pogoršalo nakon operacije smanjenja želuca.

Miljana Kulić priključena na APARATE: Siniša Kulić otkrio nove detalje ćerkinog STANJA, evo koga KRIVI za SVE!

Foto: Printskrin: TV Pink

Miljana Kulić stavljena je u veštačku komu nakon što se njeno stanje posle operacije smanjenja želuca, koju je imala u Turskoj pre 12 dana, iznenada pogoršalo.


Miljana je, kako kažu njeni roditelji, od subote na intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Nišu gde se lekari bore za njen život, a kako navodi Siniša, za sve su "krivi lekari u Turskoj".

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić u bolnici

 

- Za sve su krivi lekari u Turskoj, oni su joj oštetili slezinu prilikom operacije smanjenja želuca. Miljana je prekjuče dobila ozbiljne bolove i hitno je primljena u Urgentni centar u Nišu. Lekari su nam rekli da joj je pukla slezina! Miljana je odmah u subotu operisana u Nišu i taj organ joj je izvađen. Izgubila je dva i po litra krvi, operacija je trajala satima... - priča Siniša za Informer i dodaje da se Miljana suočava sa još komplikacija:

- Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Lekari joj daju "fraksiparin" kako bi joj razbili trombove, koji mogu da budu opasni po život. Posle operacije stavljena je u veštačku komu, iz koje se probudila u nedelju ujutru. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i još nije svesna... - rekao je Siniša Kulić.

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

 

Takođe, ovo je jako uticalo na celi porodicu, pa tako i Marija nije dobro.

- Marija isto nije dobro. Leži. Nismo spavali celu noć zbog Miljane. Izvinite, ali od stresa ni ja ne mogu da pričam - poručuje Siniša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Lena

01.08.2022 08:03

Sad ce biti potraznja para od doktora iz Turske...naravno,uvek su drugi krivi za sve...niko je nije terao da ide u Tursku.Mi imamo vrsne strucnjake...

Dušan

01.08.2022 09:56

Ali bilo je besplatno.

Klot

01.08.2022 17:00

Nisu vas oni zvali. Sami ste hteli u Tursku.

Ilinka R.S.

01.08.2022 17:48

On je lud covjek,komplet sa ženom!Svi krivi,sad turski ljekari,samo kcerka i oni nisu.Šta traži u Turskoj?Oni su od nje napravili masinu za pare.Žao mi djeteta,a njih bi se namlatila.