ZADRUGARI OPLELI PALJBU PO MARINKOVIĆEVOJ: Marijana Zonjić uputile oštre kritike svojoj bivšoj drugarici nakon afere sa Pecom - Od nje nisam ništa drugo očekivala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić, učesnica Zadruge 5, otvoreno je osudila preljubu Maje Marinković i supruga Aleksandre Subotić, Pece Raspopovića.

ZADRUGARI OPLELI PALJBU PO MARINKOVIĆEVOJ: Marijana Zonjić uputile oštre kritike svojoj bivšoj drugarici nakon afere sa Pecom - Od nje nisam ništa drugo očekivala!

Foto: YouTube/Printscreen

zonjićeva

Afera Maje Marinković i Predraga Pece Raspopovića pokrenula je lavinu komentara čitavog regiona. Kao što nam je poznato, Peca je suprug Aleksandre Subotić, koja je Majina najbolja drugarica. 

Nakon što su snimci isplivali po društvenim mrežama i portalima, oglasila se i Subotićeva.

- Nema potrebe bilo ko da me zove! Ja sam nju volela i verovala joj, smatrala je drugaricom i u kuću je dovodila, njega isto najviše na svetu - šta je tu je! Dete sam mu rodila iz ljubavi! Nikog neću pljuvati, ništa me ne zanima! Radujte se ko voli! Jedna porodica je uništena i dvoje dece je ostalo bez oca - KRAJ! - napisala je Aleksandra na Instagramu. 

Komentar na ovaj postupak dala je i Marijana Zonjić, nekadašnja nerazdvojna drugarica Maje Marinković. Oštro je osudila njen postupak, ali je objasnila da je ovo uopšte ne iznenađuje. 

- Žao mi je Aleksandre. Ona je mnogo, mnogo dobar čovek! Od Maje ništa drugo nisam ni očekivala! - izjavila je Marijana za portal Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
rade

13.07.2022 08:10

samo marjana da nedaje sud o nekom da se pokrije i beyi sa dalilom u sepak ya drugo nije