“Aleks je uzimala NOVAC za usluge”: Monstruozne TAJNE Zadruge otkriva Katica iz Makedonije, Dalila i Dejan su JOŠ U BRAKU! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Elita 8 | Farma 8

09.04.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katica Sakovska otkriva najmračnije i monstruozne detalje o pojedinim zadrugarima.

“Aleks je uzimala NOVAC za usluge”: Monstruozne TAJNE Zadruge otkriva Katica iz Makedonije, Dalila i Dejan su JOŠ U BRAKU! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Rijaliti ,,Zadruga 5" sa sobom nosi velike i mračne tajne takmičara, a našoj redakciji javila se izvesna Katica iz Makedonije, koja je već od ranije poznata mnogim zadrugarima. Katica je neko ko poznaje nekoliko zadrugara poput Aleksandre Nikolić, Dalile Dragojević, ali i porodicu Filipa Cara, koja joj je otkrila, kako ona tvrdi, monstruozne stvari da je on počinio u svojoj prošlosti. 

 

- Radim u Švajcarskoj dugo godina, tu sam upoznala Aleks Mimu, tamo znam šta se dešavalo, videla sam svojim očima to! Znao Caru puno toga lošeg, oni ne žele da se čuje sve o njemu što znam! Ima zabranu da se vrati u Hrvatsku, zbog bivše devojke, zbog mnogo toga... Njegova tetka mi je sve ispričala, sedele smo i pričale, rekla mi je tako sudskim procesima, o domovima, do rastanka njegovih roditelja, do zabrane i to što krije, da je ležao više vremena u zatvoru. On je puno opasan, ima lošu kriminalnu prošlost, čovek ima nasilnu crtu, tuče žene, alkoholisano stanje, droga.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Katica Sokovska

 

Aleksandra Nikolić je uzimala velike pare!

- Ja sam videla sve svojim očima, šta treba da se pije, koliko se deli novac sa curama. Tu se vrti veliki novac, tu se sve prijatelji od gazde, koji rade u unostranstvu. Aleks Mima je radila kao trbušna plesačica. To je obična kafana, na jednoj strani stoji muzika, na drugoj cure. Ima jedan veliki astal, za kojim sede cure, mnogo njih. Jedan dan je bila puna kafana, ja sam sela, nisam bila tada na poslu, to je bio letnji period, ja nju poznajem 6, 7 godina. Na taj šank, gde se sve vidi, daju joj lovu, sve. 

Aleksandra Nikolić uzimala novac za usluge!

 

 

- Uzimala je taj novac, što se tiče animir dame, to je nešto drugo! Šta ona animira, droga, alkohol, prostitucija!

Bivši dečko Aleksandre Nikolić je čovek iz podzemlja!

- Čovek je iz podzemlja, koji se bavi sa davanjem novca, Aleks ga je upoznala preko čoveka iz Švajcarske, ti ljudi koji su gore, to su sve makedonske gazde, preko njega ga je upoznala. On je nju pozvao da dođe u Makedoniju, pozvao je da dođe u Tetovo da radi, ostaje da živi sa njim dugo vremena. Nakon toga, ja sam sedela sa njim on mi je rekao da će doći gošća iz Srbije, seli smo u restoran ,,Kristal", ona je došla sa drugaricom, mene nije upoznala, bila sam dosta mršavija, nije me prepoznala. Ja sam se predstavila, ona me pitala odakle je ja poznajem, nisam htela da pričam sa njom. Ona je ostala trudna sa njim, on nije hteo da prihvati to dete, jer je on oženjen i ima troje dece. Mene zanima ko joj je dao novac da stavi silikone, te pare je dao Almir, drug od Nevzeta. On je bio sa njom za pare! Saznao je za trudnoću, on je odveo na makedonsku granicu, ostavio je samu.

Dalila Dragojević ćerka!

- Dalila je moj favorit, podržavam je u svemu onome što radi, osim onoga što je uradila Dejanu. Javnu prevaru ne podržavam, možda je tu bila neka zadnja namera, ali ne možemo se mešati, to je njen život. Ja je poznajem kao vrlo, vrlo jaku osobu! Ako realno gledamo, Dalila nema ćerka, ne može da je Dalila rodila ćerku sa 12 godina. To je laž! Ja mogu da tvrdim sa mojim životom da je laž! Te slike što se objavljuju, to je Dalilina slika kada je bila mala! Dalila nema ćerku! - priča Katica i dodaje:

 

 

- Oni se nisu razveli i dalje su u braku! Nakon onoga što mi vidimo, Dejan nimalo ne voli Aleks, ona se tako zaludela, Dejana ne voli nikoga osim Dalilu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Cana

10.04.2022 08:33

Car, Dejan I Aleksandra su najveće bitange Zadruga. Neradnici Kodi zele na lak način da zarade novac

Odgovori 19 32
Anja

10.04.2022 14:35

@Cana - Cana, svaka cast, bar neko ko realno gleda na ove ljude! Armija fanova, armija bolesnika koji vide sebe u ljigavom dzekiju.

Odgovori 16 12
Cekin

10.04.2022 21:41

Auuu, al se mamita raspalia , pa samo sikće pod drugim korisničkim menima. lekić preskočila....