DALILA JE LAKA ŽENA! Aleksandra Subotić BRUTALNO osula po bivšoj JETRVI kod Misice: NAPOKON JE POKAZALA SVOJE PRAVO LICE! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija ,,Minsko polje" otkriva sve tajne rijalitija ,,Zadruga 5", svakog četvrtka od 20 časova samo na portalu REPUBLIKA.RS!

DALILA JE LAKA ŽENA! Aleksandra Subotić BRUTALNO osula po bivšoj JETRVI kod Misice: NAPOKON JE POKAZALA SVOJE PRAVO LICE! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Aleksandra Subotić bila je gost kod Jovane Ljubisavljević u emisiji ''Minsko polje'' i tom prilikom govorila o dešavanjima u Beloj kući, pa otkrila svoje mišljenje o Dalili Dragojević i njenoj javnoj prevari.

Kako je jedno vreme bila glavni rijaliti igrač, Aleksandra otkriva da se više ne pronalazi u takvim pričama jer kako kaže sve se svelo na to ko će sa kim da bude i da spava, kao i da je sve ''spalo na niske grane''.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Subotić o rijalitiju

Priča koja je obeležila petu sezonu zasigurno je ljubavni trougao Dalila Dragojević, Dejan Dragojević i Filip Car, a Aleksandra ne krije da nema baš preterano lepo mišljenje o doskorašnjoj drugarici Dalili koja je javno prevarila svog supruga.

- Laka žena koja je rasturila svoj brak pred milionskim gledaocima - rekla je Aleksandra o Dalili Dragojević, pa otkrila šta misli o njenom odnosu sa ljubavnikom Filipom Carem.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Subotić o Dalili Dragojević

- Ovo nije ljubav, to je dečko koji želi da se iskaže kroz rijaliti, a ona je osoba koja se jeste zaljubila, i ona je sad napokon pokazala svoje pravo lice - rekla je Aleksandra Subotić.

Republika

Foto: Republika.rs

Aleksandra Subotić o Dalili Dragojević i Filipu Caru

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kaja

03.02.2022 20:00

Bravo za emisiju, zanimljiva je bila i večeras. Jovana posao voditelja radi odlično, ne nameće gostu svoje mišljenje i viđenje događaja, gost ima priliku da kaže sve što misli. Aleksandra Subotić me zaista iznenadila, sazrela je i ima jasne stavove i zna se lepo izražavati te izneti mišljenje. U rijalitiju su je napadali, nije se snalazila u nadvikavanjima i svađama, svaki put bi je rasplakali i ispadalo je da ona nema i nezna šta reći. Previše su je vređali gori od nje. Večeras je pokazala da zna i da ima šta reći. Odrasla je, nije više ona uplašena i povređena devojčica. Još jednom pohvale za večerašnju emisiju i bravo Jovana i Aleksandra.