MILJANA KULIĆ NE PRESTAJE DA IZAZIVA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Bivša zadrugarka najavila HAOS! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je veoma aktivna na društvenim mrežama nakon što je izbačena sa velelepnog imanja, a sada je rešila da pokrene još jednu platformu.

MILJANA KULIĆ NE PRESTAJE DA IZAZIVA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Bivša zadrugarka najavila HAOS! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge nakon što je fizički nasrnula štiklom na bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu dok je spavao. Miljana je štiklom udarila Zolu u glavu i napravila mu otvorene rane, te je zadrugar morao da ide kod lekara. 

Nakon diskvalifikacije, Miljana se vratila u Niš gde trenutno boravi, a sada je rešila da otvori i Tviter nalog.

 

 

- Dragi tviteraši, vidim da se digla prašina da li je zaista moj profil na Tviteru ili ne. Samo da vam se javim i da vam kažem da to zaista jeste moj profil, a šta vas očekuje u narednom periodu - neće vam biti dobro, verujte nije ni meni. Samo uz pomoć molitvi, i naravno Boga u koga neizmerno verujem, smatram da će sve biti dobro. Onaj ko se poslednji smeje, najslađe se smeje - rekla je Kulićeva.

Republika

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana Kulić

 

Radi odsećanja, nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Zola držao zatvorenu u jednom podrumu uDoboju, jer navodno iz Srbije nije donela dovoljno novca kako bi pokrila Zoline dugove zbog kocke.

Republika

Foto: Republika.rs

Miljana Kulić nakon diskvalifikacije

- Lazar je u više navrata govorio kako je Miljani želeo da pomogne, kako ona nije htela da pije terapiju i da ju je vodio kod nekog psihijatra u Doboju. To je sve istina, ali istina je i da ju je, u trenucima njenog nervnog rastrojstva, trovao lekovima. Umeo je da joj stavi u hranu mnogo veću dozu od preporučene kako bi je smirio. Plašio se na šta je sve spremna i onda je iz tog straha radio nešto što zaista nije lepo. Miljana jeste bolesnik kome je prepisana terapija, ali nije u redu da je neko truje bez njenog znanja. Njemu je najviše smetalo što je ona izbegavala da koristi terapiju kada dođe kod njega u Derventu, jer ako popije lekove, onda ne može da pije alkohol - tvrdi Zolin prijatelj za Svet, a prenosi Kurir.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Zana

18.12.2021 11:51

Rekla baba sto joj milo , pa joj se snilo...

Odgovori 18 1
Radenko

18.12.2021 12:31

Neka pravi haos, ali kod svoje kuće.

Odgovori 16 1
Miro

18.12.2021 13:33

Volim i ja pozorište, ali u njenoj kući.

Odgovori 13 1
Duksi

18.12.2021 14:10

Neka pravi haos ali kod njene kuće. Daleko od nas.

Odgovori 13 1