Čadež sa vodećim austrijskim privrednicima u Beču

Autor:

Biznis

18.09.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika je čast biti na ovom događaju i to je još jedan pokazatelj ugleda koji PKS i celokupna privreda Srbije ima u Austriji , kaže Čadež

Čadež sa vodećim austrijskim privrednicima u Beču

Foto: Kirill Lialin&Falstaff

Tradicionalni skup direktora vodećih austrijskih kompanija koji organizuje magazin „Falstaff“ odžan je u Beču, a poseban gost bio je predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež
Najznačajniji poslovni događaj godine u Austriji okupio je više od 70 vlasnika i direktora najvećih austrijskih kompanija među kojima su bili i „Andritz“, „Austria Airrlines“, „Kwizda“, „Poor“, „Hofer“, „ Julius Meinl“ i mnogi drugi.

Republika

Foto: Kirill Lialin&Falstaff

 

- Velika je čast biti na ovom događaju i to je još jedan pokazatelj ugleda koji PKS i celokupna privreda Srbije ima u Austriji - kaže Čadež, koji je pozvao sve prisutne da posete sajam vina Wine Vision by Open Balkan, koji će se po treći put održati u Beogradu, od 22. do 24. novembra, predstavljajući ga kao ključni događaj za vinsku industriju regiona.

Domaćini skupa bili su vlasnici "Falstaffa"-a, jednog od najvećih evropskih magazina za gastronomiju i turizam Volfgang Rosa Rosam i supruga Angelika, a za gastronomsko uživanje bio je zadužen trostruki vlasnik Mišlenove zvezde Viki Geunes, šef restorana „Zilte“ iz Antverpena.

Republika

Foto: Kirill Lialin&Falstaff

 

Večera je imala i humanitarni karakter jer su sakupljena sredstva za pomoć osobama pogođenim u katastrofalnim poplavama u Austriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading