Srećkovi saveti za savršeno letovanje

Autor: Promo

Biznis

18.07.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravo, drugari! Ja sam Srećko, vaš pas čuvar. Tu sam da sa vama podelim nekoliko saveta, koje će vam sigurno biti od koristi za bezbrižan letnji odmor.

Srećkovi saveti za savršeno letovanje

Foto: AMSO

Planiranje je ključ: Pre nego što krenete na put, napravite plan putovanja. Istražite destinaciju i proverite vremenske prilike i garderobu prilagodite istim.

  • Sigurna vožnja: Ako putujete kolima, proverite vozilo pre polaska. Uradite mali servis i uverite se da su gume, kočnice i svi vitalni delovi u dobrom stanju. Vozite pažljivo, pridržavajte se saobraćajnih propisa i pravite pauze tokom dužih vožnji.
  • Zaštita od sunca: Tokom leta sunčevi zraci mogu biti veoma jaki. Koristite kremu za sunčanje sa visokim faktorom zaštite, nosite šešir i naočare za sunce, i pijte puno vode da biste ostali hidrirani.
  • Putno zdravstveno osiguranje: Ne zaboravite da je polisa Putnog zdravstvenog osiguranja neophodna za bezbrižno putovanje u inostranstvo. Sa AMS Osiguranjem možete biti mirni jer znate da će troškovi lečenja biti pokriveni u slučaju iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja tokom privremenog boravka u inostranstvu.
  • Sigurnost na plaži: Kada ste na plaži, plivajte samo u označenim područjima i obratite pažnju na znakove upozorenja. Pazite na decu i nikada ih ne ostavljajte bez nadzora.
  • Pametno pakovanje: Ponesite samo ono što vam je zaista potrebno i uvek držite važne dokumente i vrednosti na sigurnom mestu.
Republika

Foto: Shutterstock

 

Upoznajte lokalnu kulturu: Gde god da idete, poštujte lokalne običaje i zakone. Upoznajte se sa lokalnom kuhinjom, jezikom i tradicijom, i tako ćete imati bogatije i prijatnije iskustvo.

Pratite ove savete i uživajte u svakom trenutku svog letovanja! I ne zaboravite, sa AMS Osiguranjem ste uvek zaštićeni od eventualnih troškova nastalih usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja tokom boravka u inostranstvu. Ukoliko posetite WEBSHOP  AMS Osiguranja svoju polisu Putnog zdravstvenog osiguranja možete nabaviti po 30% nižoj ceni!

Srećno i prijatno putovanje želi vam vaš Srećko!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading