BEOGRADSKI AERODROM DOBIO NOVOG DIREKTORA! Evo ko smenjuje Berizoa

Autor:

Biznis

27.06.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Berizo je naveo da proteklih pet godina dinamične modernizacije i proširenja aerodroma predstavljaju uzbudljiv i veoma dragocen period.

BEOGRADSKI AERODROM DOBIO NOVOG DIREKTORA! Evo ko smenjuje Berizoa

Foto: Promo foto

Kompanija Vinci Airports saopštila je da je imenovala Šivoana Rema za novog generalnog direktora kompanije Beogradski aerodrom, a tu funkciju će u narednim nedeljama i formalno preuzeti od sadašnjeg generalnog direktora Fransoa Berizoa (François Berisot), koji je imenovan za direktora aerodroma u Budimpešti.

- Nastavićemo da se fokusiramo na to da aerodrom postane uzor u regionu za rast, efikasnost, korisničko iskustvo i brigu o životnoj sredini. Nestrpljivo očekujem da upoznam timove i sve zainteresovane strane koje su uključene u rad aerodroma - poručio je Rem, prenosi N1.

Berizo je naveo da proteklih pet godina dinamične modernizacije i proširenja aerodroma predstavljaju uzbudljiv i veoma dragocen period.

- Zahvalan sam nadležnim institucijama u Srbiji i davaocu koncesije na podršci i ponosan što sam imao priliku da radim sa posvećenim i stručnim timovima u realizovanju mnogih dostignuća koje čine beogradski aerodrom onim što je danas - poručio je Berizo, navodi se u saopštenju.

Kao diplomirani inženjer Politehničkog Univerziteta u Parizu, Šivoan Rem stručnjak je sa bogatim međunarodnim iskustvom u javnom i privatnom sektoru.

Donedavno je bio generalni direktor Aerodroma Ren i Aerodroma Dinard u Francuskoj, koji su deo mreže aerodroma kompanije Vinci Airports.

Kao generalni direktor kompanije Beogradski aerodrom, Šivoan Rem nastaviće sa realizacijom narednih faza projekta proširenja i modernizacije koji ima za cilj da beogradski aerodrom dostigne 15 miliona putnika na kraju perioda koncesije i potvrdi poziciju saobraćajnog čvorišta u jugoistočnoj Evropi.

(BiznisKurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading