PRESKAKAO TERAPIJU DA BI PIO ALKOHOL! Ovako je Bojan Tomović pokušavao da pobegne od depresije! OVO je uradio na svoju ruku!

Autor:

Zabava

20.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

. Sada to izbegavam da radim, ali mi je naravno teže da se nosim sa nekim stvarima - otkrio je jednom prilikom pevač.

PRESKAKAO TERAPIJU DA BI PIO ALKOHOL! Ovako je Bojan Tomović pokušavao da pobegne od depresije! OVO je uradio na svoju ruku!

Foto: ST/ D. KADIĆ

Pevač Bojan Tomović kaže da je nekoliko puita prestajao sa terapijom koja mu kontroliše bipolarni poremećaj, a samo zato da bi mogao da konzumiral alkohol. On tvrdi da je tako uspevao da bude srećan i da mu je to bio jedan od načina da sebi popravi raspoloženje u kriznim situacijama.

- Tačno je da sam prestajao sa terapijama da bih mogao da konzumiram alkohol. Nisam hteo da mešam sve to, pa sam se snalazio tako. Kad sam imao teške faze, alkohol mi je bio sredstvo za opuštanje, iako nije bilo dobro i preporučljivo. Nisam smeo da silazim sa terapije, a to sam radio na svoju ruku. Sada to izbegavam da radim, ali mi je naravno teže da se nosim sa nekim stvarima - otkrio je jednom prilikom pevač. 

Foto: Facebook.com printscreen

Bojan Tomović

 

Inače, Bojan je skoro bio u žiži javnosti kada je odlučio je da stane "na ludi" kamen i oženi izvesnu Albanku, koju je upoznao na psihijatriji. Njih dvoje su se lečili od alkoholizma i bipolarnog poremećaja.

Foto: Facebook.com printscreen

Bojan Tomović

 

Bojan, koji je pre par godina prešao u islam i sada se zove Ammar Moštrokol, prvo je počeo da se druži sa dotičnom, a onda su ubrzo postali nerazdvojni cimeri na psihijatriji. Nakon dve nedelje druženja, oni su se zaljubili i planiraju da žive na relaciji Nemačka - Crna Gora, odakle je Bojan poreklom. Ona inače živi na relaciji Albanija - Nemačka. 

Kako pevač kaže, ova neobična ljubavna priča dokaz je da ljubav nema granice čak ni u psihijatrijskim bolnicama.

Foto: facebook.com/bojan.mostrokol

Bojan Tomović

 

Inače, Bojan je nedavno smešten u mentalnu ustanovu jer se vratio starim navikama. Pevač se tada oglasio iz bolničke postelje i otkrio svoje stanje.

- Umoran sam od svega. Kažu lekari da kada preživiš psiho-fizičko zlostavljanje, batine, udaranje po glavi, bipolar i post-traumatski, nije ni čudo što završiš na elektrošokovima - izjavio je on. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading