ŠA POTONULE SVE LAĐE ZBOG INFORMACIJE O MIONI: Novi hladan tuš za Aleksića, pukla bruka uživo u programu!

Autor:

Zadruga

20.05.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša nije mogao ni da sanja šta će mu danas biti saopšteno.

ŠA POTONULE SVE LAĐE ZBOG INFORMACIJE O MIONI: Novi hladan tuš za Aleksića, pukla bruka uživo u programu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić Marinković, poznata po svojim oštrim stavovima i izraženom osećaju za pravdu, trenutno je u centru pažnje javnosti zbog podela budžeta. Njen savet Nenadu Aleksiću Ša da pronađe devojku svojih godina je izazvao pravu buru reakcija, a izuzetno surova bila je i prema ostalim ukućanima, kojima je govorila svoje iskreno mišljenje:

- Ša srednji budžet, jako si spontan i inteligentan, vrlo često namećeš ljudima kako te neko odvaja od Mione, jako si mi infantilan tip muškarca i u sebi si detinjast, voliš taj način života, u nekom smislu biraš mlađe žene jer ti u nekom smislu to odgovara. Ne mislim da si ženskaroš i jako si lojalan muškarac, ti stvarno daviš Mionu stvarima često i zapitkuješ je, njoj bi više prijala spontanost. Imaš neke stvari koje namećeš drugima, da te neko razdvaja. Nisi agresivan, opet ponavljam, ali verbalno umeš jako da budeš. Nadam se da ćeš nekada u životu dobiti pravu osobu, koja će ti odgovarati -rekla je Jelena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Marinković i Nenad Aleksić Ša

 

Inače, Jelena Marinković napravila je pravi haos na samom početku raspodele budžeta, na kojoj se posvađala sa Aneli Ahmić, a zatim ne nastavila da komentariše cimere. Milicu Veličković je nahvalila, dok je Luku Majčicu iskritikovala.

- On mene jako iritira, on kako sam ušla on je mene vređao, bez ijednog razloga. Čuli smo sve o tebi i o tome kakav si ti, ali si veoma pokvaren kada dobacuješ sebi u bradu, i kada komentarišeš Bojanu. Međutim, ti takav umeš da budeš i simpatičan i drag, pogotovo kako se umiljavaš - rekla je Jelena i dala mu mali budžet, pa podelila još nekoliko budžeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading