HARIS ODGOVORIO PET DECENIJA MLAĐOJ KOLEGINICI: Evo da li je PAO na njene romantične komplimente!

Autor:

Zabava

20.05.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Alimpić digla veliku prašinu, Džinović joj se obratio javno!

HARIS ODGOVORIO PET DECENIJA MLAĐOJ KOLEGINICI: Evo da li je PAO na njene romantične komplimente!

Foto: Printscreen/Youtube/Nataša Alimpić, ATA Images

Mlada pevačica Nataša Alimpić, koja je skoro pet decenija mlađa od starijeg kolege Harisa Džinovića, danas je izazvala veliku buru u javnosti svojom izjavom da je takvog čoveka tražila celog života. Sada se oglasio i Haris, koji joj je odgovorio na komplimente.

- Nemam pojma ko je to, ali hvala joj na lepim željama i lepim rečima. Zaista ne znam o kojoj pevačici je reč, prvi put čujem da je to rekla, ali svakako hvala - rekao je Haris kratko za "Blic".

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Haris Džinović

Podsećanja radi, ona je nahvalila i Džinovićevu porodicu.

- Haris potiče iz jedne divne akademske porodice, on je gospodin koji je veliki trag ostavio na našoj javnoj sceni. Čast je imati takvog muža, ja to tražim ceo život. Želim mu svu sreću, želim da ga život srećom časti - rekla je ona za Radio Svetski o Harisu Džinoviću.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/WOOW Covers

Nataša Alimpić

KO JE NATAŠA ALIMPIĆ?

Mlada pevačica se samo 16 godina odselila od kućće i živela je u garaži, gde je delila kupatilo sa starijim gospodinim.

- Kada sam se odselila živela sam u garaži. To je garaža koja je adaptirana u jedan stambeni objekat. Sa 16 godina ne možete sebi priuštiti sjajne i luksuzne uslove. Delila sam kupatilo sa starijim gospodinom, ali nisam ga mnogo ni sretala jer sam radila i išla u školu - rekla je Nataša i otkrila šta joj je dalo snagu da se bori i ide sigurno ka svom cilju.

- Kada počnete da se bavite pevanjem, ne može odmah da se peva po privatnim veseljima nego mora da se prođe taj kafanski zanat. U kafanu dolaze razni ljudi, neko da se veseli, neko da sklopi posao, neko da peva, nego da 'gleda' muziku, neko da ispriča svoje probleme... Bilo je teško kada neko dođe na uho vam priča svoju životnu priču ili vam obećava da može da vas spasi odatle i pruži bolji život... Uvek sam se držala svog puta i bila sam svesna da to moram da prođem. Nekada sam i uplakana zaspala... Želela sam da nikada nisam kročila u kafanu i da sam sa svojim roditeljima sedela kod kuće i gledala filmove... Ali, kada se smirim, kažem sebi 'izdrži' - ispričala je Nataša, prenosi "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading