UKLANJAO POLNE ORGANE, GNJEČIO TESTISE, DEČAKE MUČIO STRUJOM: Pao zloglasni "doktor", evo kako je kažnjen!

Autor:

Svet

09.05.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci video snimaka na njegovom sajtu su mogli da posmatraju neke delove operacija besplatno, ali je postojala i "VIP" pretplata od 100 funti mesečno

UKLANJAO POLNE ORGANE, GNJEČIO TESTISE, DEČAKE MUČIO STRUJOM: Pao zloglasni "doktor", evo kako je kažnjen!

Foto: pixabay.com

Sud u Londonu osudio je danas Norvežanina Marijusa Gustavsona na doživotnu kaznu zatvora zbog sprovođenja kastracija i drugih vidova mučenja nad muškarcima i kačenja video snimaka tih operacija na internet radi finansijske dobiti.

Ovaj muškarac star 46 godina, koji je imao sajt "tvorac evnuha" (EM), izvodio je kastracije "koje su uključivale korišćenje stezaljki za gnečenje testisa, uklanjanje penisa, smrzavanje udova i udaranje šesnaestogodišnjeg dečaka strujom", a zatim bi objavljivao video snimke tih operacija na sajt gde je, uz pomoć 22.841 pretplatnika, zaradio više od 300.000 funti od 2017. do 2021. godine.

On je zajedno sa šest saradnika priznao krivicu, a sudija Old Bejli suda u Londonu Mark Lukraft je izjavio da je Gustavson "mozak koji stoji iza ovog groznog i jezivog poduhvata", prenosi Gardijan.

"Otpremljeni snimci bili su izuzetno eksplicitni i bez sumnje su bili dostupni pretplatnicima da bi ih gledali radi seksualnog zadovoljstva. Bio je to veliki, opasan i krajnje uznemirujući poduhvat", rekao je sudija.

Tužilac Kerolin Karberi je istakla da postoje jasni dokazi za Gustavsonov kanibalizam, kao i da je "kuvao testise za ručak u umetnički aranžiranom tanjiru za salatu", čuvao genitalije kao "trofeje" i da je prodavao odsečene delove tela.

Gledaoci video snimaka na njegovom sajtu su mogli da posmatraju neke delove operacija besplatno, ali je postojala i "VIP" pretplata od 100 funti mesečno.

U video snimku jedne operacije, koji je prikazan u sudu, list na nozi jedne žrtve obeležen je slovima "EM", što je akronim za engleski izraz za "tvorca evnuha", posle čega je ta osoba prijavila Gustavsena i njegove saradnike policiji.

Ostalih šest saradnika osuđeni su na kazne zatvora od dve do 12 godina, a Gardijan navodi da su oni deo potkulture u kojoj se muškarci kastriraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading