NEOČEKIVANI GOST NA ZVEZDINOJ PROSLAVI! Vasa Micić iz senke SLAVIO titulu (VIDEO)

Autor:

Sport

20.05.2024

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačima nije promakao.

NEOČEKIVANI GOST NA ZVEZDINOJ PROSLAVI! Vasa Micić iz senke SLAVIO titulu (VIDEO)

Foto: Twitter/printskrin

Topić i Micić u pozadini

Neočekivano pojavljivanje Vasilija Micića na proslavi Crvene zvezde

Tokom proslave titule u AdmiralBet ABA ligi koja je trajala do kasno u noć, košarkaši Crvene zvezde su imali neobičnog gosta - Vasilija Micića, NBA asa koji je iznenadio prisustvom. Micić je nedavno boravio u Grčkoj, na proslavi rođendana vrele Marikeli Congu, a zatim se pridružio crveno-belima u restoranu gde su slavili trijumf nad večitim rivalom u finalu.

Nezaboravni trenuci sa društvenih mreža



Na društvenim mrežama se pojavio video snimak na kom se vidi kako Nikola Topić vodi navijanje i peva Olimpijakosovu pesmu "Kati magiko", dok jedna osoba sedi iza njega sa čašom u ruci. Ipak, to nije promaklo Zvezdinim navijačima koji su "skontali" da se radi o Vasi Miciću. "Cepao" je po piću, a u jednom trenutku se pridružio i tapšanju na pomenutu melodiju.

Vasilije Micić - put od Zvezde do NBA uspeha

Podsetimo, Micić je bio član Crvene zvezde u sezoni 2015/16, kada je sa timom osvojio titulu prvaka Srbije i regionalne lige. Nakon toga, nastavio je svoju uspešnu karijeru i sa Žalgirisom osvojio titulu prvaka Litvanije, pre nego što je prešao u Efes gde je dva puta osvojio trofej Evrolige kao MVP Fajnal fora. Svi znamo šta je uradio u Turskoj, a to mu je omogućilo transfer preko okeana. Sezonu 2023/24 započeo je u Oklahomi, da bi u februaru ove godine prešao u Šarlot, što se pokazalo kao sjajan potez za njegovu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading