MAJA IZBLAMIRALA STANISLAVA UŽIVO NA PINKU! Napokon prekinula tišinu, pa poručila Krofaku da ne može da se meri sa Carem!

Autor:

Zadruga

31.08.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je izbrisala Stanislava kao gumicom, ovo će mu teško pasti.

MAJA IZBLAMIRALA STANISLAVA UŽIVO NA PINKU! Napokon prekinula tišinu, pa poručila Krofaku da ne može da se meri sa Carem!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs/Ilustracija, Republika

Fanove rijalitija "Elita 7" šokirala je vest da su Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera pre samo nekoliko dana zvanično završili svoju ljubavnu romansu, dok razlog njihovog raskida i dalje intrigira javnost s obzirom na to da ni Maja ni Stanislav ne iznose u medije zbog čega je pukla tikva. Mnogi su posumnjali u to da će se Maja brže-bolje vratiti na svoju najveću ljubav - Filipa Cara, za kog je do skoro isticala da ga voli.

Maja i Slađa Poršelina sinoć su gostovale u emisiji "Narod pita", gde su odgovarale na pitanja gledalaca, a Marinkovićeva je napokon odlučila da progovori o iznenadnom raskidu sa Stanislavom. Kako je i sama naglasila, ona je stavila tačku na ovaj odnos i rešila je da nastavi dalje bez njega, a mnogi su shvatili da je Maja već otpočela komunikaciju sa Carem, koji ju je nešto kasnije obradovao poklonima i misterioznom porukom:

 

- Danas sam mnogo bolje, u prošloj emisiji kao da nije sedela Maja. Kao da je bio neko drugi, ali sada je bolje. Ja sam već rekla, mogu ja da patim jedan dan, dva dana, ali posle već ne, bolje sam i biće mi bolje... Raskrstila sam neke stvari u svojoj glavi, očigledno sam ja ozbiljnije shvatila taj naš odnos od njega, on je dečko koji voli slobodu, meni nije odgovaralo da budem sa koferima stalno - priznala je Maja Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading