KRISTIJAN JURIO CARA DA SE OBRAČUNA, ON POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.06.2023

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović jurio je sinoć Filipa Cara da se obračuna sa njim nakon svega, on pobegao glavom bez obzira.

KRISTIJAN JURIO CARA DA SE OBRAČUNA, ON POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA! (FOTO)

Foto: ST/D.KADIĆ/Republika

Filip Car i Kristijan Golubović

Sinoć je održano veliko superfinale ''Zadruge 6'', a 50.000 evra je osvojila Aleksandra Nikolić, dok je Ana Ćurčić osvojila drugo mesto.

Filip Car je osvojio četvrto mesto, a po izlasku ga je sačekao Kristijan Golubović sa prijateljima i to u dva automobila u nameri da se obračuna sa njim nakon svih sukoba i pretnji koje su imali.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Kristijan Golubović na pumpi

Dobro je poznato da njih dvojica nisu bili u dobrim odnosima, te da su se tokom rijalitija svađali, pa čak i pretili jedan drugom. Golubović je Filipa jurio po gradu sa prijateljima kako bi se obračunali, a mi smo ga uhvatili kako stoje na pumpi u sačekuši i dogovaraju se šta će dalje da rade.

Međutim, Car je bržebolje pobegao kući i izbegao Kristijana i njegove prijatelje koji su bili naoštreni da Filipu pokažu i objasne neke stvari, a da li će se ovaj sukob nastaviti, kako i da li će Golubović na kraju uhvatiti Filipa, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sa

10.06.2023 11:20

Caru i ove godine fali pola metra sakoa ( preko trbuha ) a na stažmjici visi, sve šuplje. Filipe, mani se odela, nije to za tebe. Teretana te zove, ne dozvoli da se pretvoriš u bure.

Odgovori 7 13
Vesko

12.06.2023 23:18

Nije ni cudo sto se dogadja u srbiji kad novinari slave ovakve tipove i price. Junacki 8-9 tipova napali 1ga. Covjek vam ubija djecu sa heroinom a vi ga slavite. Bravo