NIŠTA OD SUSRETA SA RODITELJIMA: Anđeli zatvorena "vrata" Crne Gore, ovako je pokušala da prevari javnost!

Autor:

Zadruga

31.05.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić dogovorila odlazak kod roditelja, pa morala sve da otkaže!

NIŠTA OD SUSRETA SA RODITELJIMA: Anđeli zatvorena "vrata" Crne Gore, ovako je pokušala da prevari javnost!

Foto: e-stock/printscreen

Anđela Đuričić roditelji

Anđela Đuričić nedavno je diskvalifikovana, a po napuštanju rijalitija otišla je, zajedno sa Zvezdanom Slavnićem, kod njegovog oca, Moke. 

Odmah posle, mlada Crnogorka izjavila je da su njeni roditelji veoma ljuti na nju i da je poseta već dogovorena, a kako je tada tvrdila, to bi se trebalo dogoditi kroz naredna dva-tri dana. Međutim, iako je prošlo gotovo nedelju dana od te Anđeline izjave, ona još uvek nije otputovala kod roditelja i obavila prvi razgovor.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

 

Iako tvrdi da je se roditelji nikada ne bi odrekli i da stoje uz nju, čini se da je to daleko od istine, s obzirom da se Anđela i dalje ne osuđuje da ode kući i suoči sa porodicom, o kojoj je u rijalitiju konstantno pričala.

Đuričićeva je veoma šturo govorila na temu telefonskog razgovora sa roditeljima, pa se pretpostavlja da joj je rečeno mnogo više od onoga što je ona rešila da prizna.

Ipak, jasno je da se Anđela ni po koju cenu neće odreći ljubavi sa Zvezdanom, a da li će se dogoditi i dugo očekivani susret sa porodicom Đuričić - ostaje nam samo da pretpostavljamo.

Republika

Foto: ATAImages

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
LAJTE KERE

31.05.2023 15:53

Lajte kere !

pravedni

31.05.2023 15:55

O, pa nema sad da beži u MNE, mora prvo da se odgovara na krivične prijave u Srbiji. Koliko znamo da joj je Ana, Zorica Marković i Taki spremili tužbe. A mora uslediti i Majin revanš napolju, ona zna van rijalitija da se pobije. Tvrdim da je jača u poštenom fajtu od gutačice semenki. Lako je onako iza leđa i za kosu, a i Majica je navukla na diskvalifikaciju. Malo jest dobila batina, ali Brđanka će na kraju više nadrljati. U rijaliti smislu Maja je pobednik nad njom apsolutno.

Vesna

01.06.2023 09:14

@pravedni - Maja je blesave cura kao skoro sve u zadruzi.,čast u par izuzetak.