MOKA SLAVNIĆ OPLEO PO ANĐELINIM RODITELJIMA: Ljubimorni su na mene!

Autor:

Zadruga

31.05.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Zvezdana Slavnića dao je svoj sud o roditeljima Anđele Đurićić.

MOKA SLAVNIĆ OPLEO PO ANĐELINIM RODITELJIMA: Ljubimorni su na mene!

Foto: ST/Nikola Mutić

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nakon diskvalifikacije iz "Zadruge 6" žive kod Zvezdanovog ova Moke Slavnića, a reklo bi se da nemaju ni trunke stida zbog onoga što su napravili i višemesečnog skandaloznog ponašanja, te ponosno pričaju o svom odnosu. Kako se dosta spekulisalo o roditeljima Đuričićeve, o njemu ne progovorio Moka, koji je najpre otkrio detalje prodaje kuće u Đenovićima.

- Demantovaću te iz pouzdanih izvora. Ta osoba koja dobro poznaje njene roditelje mi rekla da situacija uopšte nije takva kako su mediji predsatvili. Ta kuća se prodaje pet godina. Uopšte nisu oni odlučili da prodaju kuću zbog Anđeline situacije u Zadruzi - rekao je Moka, a onda je otkrio da li se po izlasku čuo sa Anđelinim roditeljima.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Moka Slavnić

 - Nisam se čuo sa njima. To bi bilo neukusno. Oni su malo ljubomorni jer prisvajam Anđelu. Oni su imali animozitet prema Zvezdanu iz opravdanih razloga - kazao je Slavnić za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading