SLAVNIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Krv šiklja na sve strane, zbog jezivih rana trpi jake bolove! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

30.05.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa hirurga odmah reagovala!

SLAVNIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Krv šiklja na sve strane, zbog jezivih rana trpi jake bolove! (FOTO)

Foto: Printscreen

Ljubavnici Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić nakon diskvalifikacije iz rijaliti programa "Zadruga" otišli su u stan Moke Slavnića. Kako domaći mediji već mesecima unazad budnim okom prate svaki njegov korak, sada se prašina oko njega dodatno podigla kada je u stan primio sina i buduću snajku. 

Na društvenim mrežama je sada osvanula Mokina fotografija koja je zabrinula mnoge. Naime, kako se može videti, Slavnić se nalazi u bolnici i da mu je ruka krvava, dok se na stolu pored njega nalaze hirurški nož i makaze.

 

 

Međutim, na svu sreću, nije ništa ozbiljno. Kako se spekuliše, bivši košarkaš je otišao na kliniku kako bi mu hirurški odstranili tetovažu koju je posvetio bivšoj supruzi. Sudeći prema povredi na njegovoj ruci, verovatno je da trpi jake bolove.

- Izdrži legendo, šmekeru, mangupe, ljudino - napisao je u opisu Mokin prijatelj koji je objavio ovu fotografiju, dok se Slavnić još uvek nije oglašavao o ovoj temi kako bi otkrio zašto se odlučio na ovaj korak.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Moka Slavnić

Podsetimo, njegov sin Zvezdan je u jednom od nervnih slomova tokom svađe sa bivšom suprugom Anom Ćurčić, otišao u kupatilo i pokušao da odere celu tetovažu posvećenu njoj. Bivši zadrugar je zbog toga jedno vreme imao uvijenu nogu u zavoj jer je krvario, a te večeri je tražio i da ga izvedu sa imanja kako bi ga previli.

Kako sada izgleda njegova rana, možete pogledati OVDE.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Zvezdan Slavnić tetovaža na nozi Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sima Simić

31.05.2023 16:10

Ovo je potpuno monotono, javite kada ubije sledeću osobu