TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA! Zadrugar ne prestaje sa iživljavanjem nad SLABIJAMA od sebe, javnost besna: Napolje, klošaru! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

30.05.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Zvezdana i Anđele, fanovi rijalitija žele njemu da vide leđa!

TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA! Zadrugar ne prestaje sa iživljavanjem nad SLABIJAMA od sebe, javnost besna: Napolje, klošaru! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Ostalo je još 9 dana do super finala "Zadruge" i proglašenja pobednika šeste sezone najpoznatijeg rijalitija na ovim prostorima, a iako su važili za favorite, Veliki šef je hitnom odlukom diskvalifikovao Zvezdana Slavnića i Anđelu Đuričić zbog nasilničkog ponašanja.

Međutim, mnogi su mislili da će ovo biti lekcija za ostale učesnike, te da će bar pred superfinale odustati od agresije i smiriti se koliko-toliko, ali do toga nije došlo ni u poslednjim danima rijalitija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljan Vračević Zadruga 6

Naime, društvenim mrežama kruži snimak novog bahaćenja Miljana Vračevića, čije je ponašanje tokom cele šeste sezone u krajnju ruku diskutabilno. On je sada prišao Nenadu Laziću Neci koji je sedeo pored Miljane Popović. Miljan je na njega vikao, a potom ga je svojom majicom udario po glavi, kao iz "šale", na šta je mladi tiktoker samo spustio glavu.

Iako je jedan od blizanaca poznat po tome da se ne plaši nikoga u rijalitiju, očigledno nije želeo da ulazi u dublji sukob kako ne bi izgubio honorar nekoliko dana pred završetak rijaliti programa, dok fanovi "Zadruge" iščekuju najoštriju kaznu za Vračevića, jer ovo nije prvi put da se iživljava nad slabijima od sebe.

"Jedva čekam da izletiš, klošaru jedan", "Miljane, jadan si", "Momentalna diskvalifikacija za ovog konja", "Pa kući koliko imaš komada udri tako, idiote jedan", samo su neki od komentara na društvenim mrežama, a sporni klip pogledajte u nastavku ovog teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nadica

30.05.2023 20:01

Klošarčina šoferska - bio obezbeđenje i upoznao par "faca", pa umislio da je bitan!!! Debilčina primitivna!!

Vesna

31.05.2023 00:50

Da mi je znati cija je ideja bila da ubace ovog bosanskog bizona