BULIĆ DRŽI ZVEZDANA NA OKU: Nakon diskvalifikacije, Aca prati Slavnića u stopu, slika sa parkinga će vas šokirati!

Autor:

Zadruga

30.05.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić drži Zvezdana Slavnića na oku, prati ga u stopu!

BULIĆ DRŽI ZVEZDANA NA OKU: Nakon diskvalifikacije, Aca prati Slavnića u stopu, slika sa parkinga će vas šokirati!

Foto: ATAImages, E-stock

Aca Bulić na Instagram profilu objavio je fotografiju Zvezdana Slavnića, kog očigledno prati u stopu. 

Nakon što je Zvezdan Slavnić diskvalifikovan iz rijalitija Zadruga 6, kuma Milena Kačavenda otkrila nam je da je Bulić odmah reagovao i poslao obezbeđenje ispred stana dece Ane Ćurčić radi sigurnosti, kao i ispred njene kuće. 

Foto: Instagram.com

Aca Bulić Instagram Zvezdan Slavnić

 

Kako bi pokazao da se apsolutno ne šali, Bulić je na Instagramu objavio fotografiju kako prati Zvezdana u stopu. Naime, sve se desilo na jednom parkingu, gde se Slavnić kretao, a tad ga je Bulić ufotkao i objavio kao javnu opomenu da prati svaki njegov pokret. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
maja

30.05.2023 17:33

Setite se samo recenice da Ce on napolju naci Acu i ubiti ga.. pa se setite recenice kad joj je pretio sa decom.. pa ga je cika Aca cisto podsetio kako se to radi ako nekog zelis da drzis na oku..

Melanija

30.05.2023 19:14

@maja - Znaju to i Aca zvani "Bombaš" i Milena "Vidimo se u čitulji" deca "90-tih" koji su ucenama i pretnjama došli do svega što imaju. Samo Aci je država Srbija oduzela 20 - tak miliona evra koje je stekao ucenama i nameštajem utakmica i zakidanjem prodatim fudbalerima.

Jasna

30.05.2023 21:51

Tako se radi sa nasilnicima,Aco CARE!

Matej

01.06.2023 00:36

Ne blamiraj s više Aco. Zekija ne interesuje bivša devojka Ana ,niti njena deca.On je nju otkačio javno u Zadruzi i pričikraj. Venčaj se sa njom vodi je kući da te usreći.Zveki je sa rirodnom leotixcom iz rne gore i niko ih zaustaiti neće,ljubav im cveta.... prošlost je ostavio iza see i ima nove životne puteve. Svi ste pali odavno u zaborav. Aniku vodi na psiho terapiju,jer nije u vinklu.