ANĐELA IZBACUJE MOKU IZ STANA! Crnogorka URLALA na Slavnića, orila se cela zgrada, ne može da ga podnese!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić na sve načine pokušava da se otarasi Moke Slavnića.

ANĐELA IZBACUJE MOKU IZ STANA! Crnogorka URLALA na Slavnića, orila se cela zgrada, ne može da ga podnese!

Foto: Republika.rs

Anđela Đuričić dala je Zvezdanu Slavniću uslov da mora da istera oca Moku Slavnića iz stana da bi ona imala više slobode i širine. Par koji je za vikend diskvalifikovan iz rijalitija "Zadruga" ne smiruje se ni u spoljnom svetu. Njih dvoje su, čim su napustili imanje u Šimanovcima, došli kod tate Moke u stan koji se nalazi na Novom Beogradu, u popularnom A bloku. Iako joj je budući svekar dao krov nad glavom u najgorem momentu, ona želi da ga se reši na najgori mogući način.

- Anđela je u stanu kod Moke već nekoliko dana. Prvo je bilo sve kako treba jer su njih dvoje uglavnom spavali. Bili su umorni i van sebe. Nije im bilo ni do novinara ni do prijatelja, jednostavno su bili u ludilu. Anđela je videla da je stan u koji su došli mali i tesan, posebno za dvoje koju su zaljubljeni i jednog starijeg čoveka. Još kad su im iz produkcije doneli garderobu spakovanu u deset ogromnih džakova, nisu imali gde da se okrenu. Spavanje je odložilo agoniju koja je usledila nekoliko dana kasnije - počinje izvor blizak Slavnićima, koji nam u nastavku priča da je nova snajka izrazila želju da ona i njen budući muž budu sami.

Foto: ST/Nikola Mutić

Zvezdan Slavnić

- Već sada mali stan postaje tesan za novopečene mladence i tata Moku. Naime, Anđela ne može tog čoveka očima da gleda. Imaju jednu prostoriju i malu sobu za spavanje. Krš je nastao na sve strane. Anđela je već nekoliko puta uspela da se posvađa s Mokom. Orila se cela zgrada. Ona je uslovila Zvezdanu svojim odlaskom iz stana ako ne izbaci Moku u najskorije vreme. "Zvezdane, nisam se mučila u 'Zadruzi' i spavala s onim bolesnim ljudima da bih se sada, kada sam izašla, stiskala u jednoj sobi s Mokom. Neka ti je tata sto puta, meni nije, ja ni moje ne želim", odbrusila mu je ona tokom jedne rasprave - nastavlja naš izvor, koji nam, na kraju, otkriva i šta će se dalje dešavati:

Foto: ST/Nikola Mutić

Anđela Đuričić nakon diskvalifikacije

- Anđela ne izlazi iz te male sobe, neće da gleda Moku. Kuka kako on usmrdi stan kuvanjem, kako neće da smrdi na luk. Taj čovek se samo trudi da im ugodi. Zvezdan je svestan da Anđela neće odustati - ili će biti po njenom ili će da napusti stan. On je već pričao s Mokom, ali nije smeo da mu kaže prave razloge. Naime, Zveki je tati rekao da je za njega bolje da se preseli kod devojke Tamare Nikezić da bi ona bolje vodila računa o njemu. Moka se lomi, on je srećan što je blizu Zvezdana posle toliko godina. On misli da je Anđela samo malo nervozna, a i ne sluti da upravo ona želi da mu vidi leđa. U javnosti se foliraju kao da se vole, ali videćete šta će se desiti za dve-tri nedelje, najviše mesec dana - tvrdi naš izvor, odlično upućen u sva dešavanja kontroverznog para koji trese Srbiju i region.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
I sta

30.05.2023 17:50

Sta reci! I zao mi je Moke,ali je i zaslužio. Ova devojka-sotona, Andja,je bas nesto najgore što mu se u ovim godinama,oštećenog zdravlja desilo. Osveta,kako to ovi u zadruzi potenciraju,karma. Najteže je optužio ženu koja je cejoj njegovoj porodici bila predana-Ani. Kako je njemu dopušta osveta,tako će i ovim brojnim dusebrizdoci, rusiocima braka,nevencanog,mnogo im to znači,karma doći. Sve u svoje vreme...

Melanija

30.05.2023 19:25

@I sta - Auuu!!! Žeks instalirao kamere i "Bubice" i u Mokinom stanu!?!? Pa naravno kada su Anđela i Zvezdan, i ako diskfalifikovani interesantniji od svih onih u Zadruzi na čelu sa "Klozetarki" Anom, Zoricom i "Ćelavom" Majom.

Nadica

30.05.2023 20:04

Ko god ima 2 gmama mozga, odavno mu je jasno da je mala neviđeno zlo, razmažena i nezahvalna kučka!!!Nikakve opomene u životu joj ne dopiru do mozga - ni smrt brata, niti bilo šta drugo. Njena gordost i glupost nema granice. Unapred mi je ipak žao, jer će skupo u životu platiti sve ovo!!!