ZVEZDAN PROGOVORIO O VEZI SA ANINOM ĆERKOM! Slavnić prvi put otkrio detalje odnosa o kom je brujala javnost!

Autor:

Zadruga

29.05.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić otkrio je u kakvim je odnosima sa decom svoje bivše vanbračne supruge Ane Ćurčić.

ZVEZDAN PROGOVORIO O VEZI SA ANINOM ĆERKOM! Slavnić prvi put otkrio detalje odnosa o kom je brujala javnost!

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Zvezdan Slavnić prvi put je progovorio o razgovoru sa Anom Ćurčić koji je imao bez bubica.

- Potreba je bila totalno neka privatna, koja je mogla da se dešava napolju i to je bio razlog. Nevezano za mene i nju ili neko pomirenje, ja nijednom nisam pričao o pomirenju, ni blizu o tome. Ona je ta koja je non stop pričala, gde sam mogao da shvatim da je želela to - rekao je on, a onda otkrio zašto je plakao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

- Ja sam sve to radio zato što je ona bila moj najbolji drug, apsolutno moj najbolji drug i ja to gledam drugačije. Ona je došla tu i izdala mene, time što je došla tu i rekla šta je rekla, ja sam se opraštao od tof druga, ne nje kao žene. 

Kako tvrdi, Ana za mnoge stvari laže, pa se dotakao i dece zbog kojih je ona u strahu.

- Za stvari koje je rekla kriv sam 90 posto, samo je zaboravila da je ona sedela pored mene i radila te stvari sa mnom, ne one nezakonite. Puno stvari je slagala, apsolutno je smešno. Nisam se čuo sa njenom decom, čuo sam da je rekla da se plaši za njih, to mi je već smešno jer sam ja za tu decu bio spreman sve da uradim, sve bih dao za njih tada i sada. Deca su rasla uz mene, ćerka ima tetovažu mene - rekao je Zvezdan u jednoj emisji, pa progovorio o odnosu sa Aninom ćerkom, za koju je spekulisao da je bio u vezi sa njom :

Foto: printscreen/instagram

Ćerka Ane Ćurčić, Iva Kovačević

- Ljudska glupost je beskonačna, sramota bi me bilo i da demantujem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Endji

01.06.2023 12:40

S obzirom sta si pokazao bez obzira sta je Ana pricala... recimo da je sve slagala A NIJE! TO VIDI I CORAV A I SAM KAZES DA JE 90% UPRAVU... STA SI POKAZAO PREMA DRUGIM DEVOJKAMA , stice se utisak da si nasilna osoba, prevarant, manipulator, jednostavno los covek. Kazu lubav je pokretac svega a sta je kod tebe pokretac sto je..s lake porsnule devojke i unutar zdruge i spolja. I ? sta je poenta? Svaka budala vidi da ne volis gutalicu i napolju glumis budalu, mozda si namirisao njenu "lovu" i ta ljubav ce trajati dok je ne potrosis na bilo koji nacin. Najtuznije je sto te podravaju i otac i majka koji su i danas u 46 god. odgovorni za tvoje ponasanje.