ANA ĆURČIĆ DOŽIVELA POMRAČENJE: Zadruga se alarmirala zbog nje, totalni haos! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.05.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić doživela je pomračenje kada je čula Žanu Đorđević za crnim stolom!

ANA ĆURČIĆ DOŽIVELA POMRAČENJE: Zadruga se alarmirala zbog nje, totalni haos! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Veliki šef obavestio je zadrugare da je vreme za porodični sastanak, na kom su trebali da navedu tri najiritantnije osobe među njima. Na red je došla i Žana Milinković Đorđević, koja je iznela svoje mišljenje. 

Kada je čula izlaganje, Ana Ćurčić skočila je na Žanu, te su ušle u žestok okršaj. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Đorđević Zadruga 6

 

- Od Marka jedino zna da mi zapišti u ušima, Matora me isto iziritira jer kaže da neće da se peca na ovakve fore i da je svesna da Neca ima 22 godine. Ana Ćurčić i njeno ponašanje me nervira, ja sam nju iritirala očigledno uvek jer joj nisam išla uz dlaku. Rekla je da se ja hvatam glavnog aktera jer hoću pitanja - rekla je Žana.

- Tako je, na mojoj muci si to uradila - rekla je Ana.

- Ana želi da je napada cela kuća, to joj je neka taktika. Od mene to neće dobiti. Smatram da je sa 46 godina trebala da postane svesna. Ona je mene zvala napolju, ona je meni prišla ovde, sama je tražila mene ovde kad je ušla. Ja sam joj rekla da neću da se mešam u odnos koji za mene definitivno nije bio završen, dokle god vidim povratnu reakciju i sa jedne i sa druge strane. Kome odgovaram odgovaram, kome ne, ne, i to je moje mišljenje - rekla je Žana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- Ana ne iznosi mišljenje za stolom da ne bi dala povoda da joj bilo ko šta kaže i vrlo je mudra i pametna. Ne radim smišljeno nego sam se dozvala totalno pameti. Navodim Necu, Dragića i Pecu - rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading