JAVNO TRAŽI OSUDU ZA FILIPA CARA: Taki izneo monstruozne dokaze o Majinom bivšem, neće stati dok ga ne uništi!

Autor:

Zadruga

23.05.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je tokom sinoćne emisije udario Maji na porodicu, pa opet provukao Takija, zbog čega je Marinković morao odmah da odreaguje!

JAVNO TRAŽI OSUDU ZA FILIPA CARA: Taki izneo monstruozne dokaze o Majinom bivšem, neće stati dok ga ne uništi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/N. Mutić

Nakon sinoćnjeg skandala, koji se dogodio u emisiji "Pretres nedelje", kada je Filip Car izrekao Maji Marinković da joj je deda preminuo od sramote, odmah se oglasio i njen otac, Taki Marinković, koji je stao u zaštitu svoje mezimice.

Naime, on je javno zatražio osudu Filipa, pa podsetio gledaoce kako joj je nedavno poželeo da nikada nema decu i da ostane bez svih članova porodice.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Taki je potpuno izgubio kontrolu nad sobom, pa je brutalno izvređao Majinog bivšeg i poručio mu da je bez Maje jedna velika nula i da mu je neophodna za opstanak u rijalitiju.

Filip Car i Majin otac se nikada nisu slagali, a Taki nije krio da ne podržava njihovu vezu, a definitivno ne može da zaboravi trenutak kada je Filip kleo Majinog dedu, znajući koliko je ona vezana za njega.

Republika

Foto: instagram.com/takitadza

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading