''NISAM PREBOLELA FILIPA!'' Maja Marinković priznala emocije: Blokirana sam i neizlečena od njega! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.05.2023

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković iskreno progovorila o svojim emocijama.

''NISAM PREBOLELA FILIPA!'' Maja Marinković priznala emocije: Blokirana sam i neizlečena od njega! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković razgovarala je sa Markom Đedovićem i tom prilikom mu otvorila dušu o svemu što je muči, ali i Zvezdanu Slavniću, Anđeli Đuričić i Filipu Caru kog kako je priznala, još uvek nije prebolela.

Šta se to sve izdešavalo sa Zvezdanom?

- Započeli smo odnos, neke stvari su neizbežne, koliko god je tvrdio da neće biti sa mnom, da neće doći do aftera, a ja sam dokazala da to nema smisla. On se meni svideo, bilo mi je lepo sa njim, ali nije kliknulo. Mislim da ima potrebu da sve devojke budu zaljubljena unjega. Pričao mi je da mu više prijam nego Anđela, da me više poštuje. Rekao mi je da treba da se raziđemo jer ima sve više emocija i da neće moći da se raziđe od mene, pa sam vrtela što on meni tako priča i da li samo traži izgovor. Ja sam došla do zaključka da treba da prekinem taj odnos. Jednom je napravio lažnu frku, pokupila sam stvari i otišla u sobu, da bi posle jednog dana kad nismo razgovarali poljubio me i zvao me da ostname da spavam u izolaciji. Rekao mi je da je Anđeli čestitao slavu i da mogu da obave taj razgovor, meni se to prvi put nije svidelo i rekla sam da ne želim da budem deo gulaša, ja mu nisam ni Ana, ni Anđela. Neko ga je trpeo godinama - rekla je Maja, pa dodala:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Marko Đedović

- Nije kliknulo, nisam iskoristola tu situaciju. On je dobar prijatelj, ali loš partner. Uvek sam imala u glavi Aninu rečenicu "bezuslovno mu veruj". Mislim da je imao osećaj da ću ja da izludim za njim, a tu priču mogu da popiju devojke koje su imale dva i po frajera u životu, a ja ne. Mogu da budem loša i najgora i da idem glavom kroz zid, ali kad ide i srce. Mislio je da ću da ludim za njim kao Anđela. Mislim da hoće da bude mačo muškarac, da se takmiči ko će da vrti više devojaka, kao Filip u nekim situacijama - iskrena je ona, pa se osvrnula na njegovo pomirenje sa Anđelom:

- Ona je jedan običan ološ, jako me je uvredila i povredila. Pogazila je sve na svetu što može da se pogazi. Dobiješ sve čestitke i poklone, pa posle nečijeg: "Dođi ovamo, Đeki", budeš sa nekim zbog 200 grama mesa, ko te je prevario na tvoje oči. Njen obraz je đon. Nisam luda u ovoj priči, ne ovog puta. Pokazala sam Zvezdan da će biti sa Majom Marinković, a ona da će biti sa nekim ko je bio sa Majom Marinković. Hteo je da se zaigra sa mnom. Ja ovako pričam jer nisam ljubomorna i sujetna, otišla sam sama u dostojanstveno. Vo se drži za rogove, a čovek za reč. Ne mogu ja sa 27 godina, ali u 50 ako mi kažeš: "Nikad neću da se pomirim sa njom, ne interesuje me", onda si ti u mojim očima lažov.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković o Zvezdanu Slavniću

Maja ne krije da misli da je Zvezdan prema Anđeli neiskren.

- Igra se, sigurna sam u to. Sa mnom je sve bilo lepo, normlano i bez tenzije, a sad bi da se pravi rotacija. Sve meni to liči na igru, sigurna sam, ali kod nekog kod koga to može da prođe. Ja njemu ne mogu da ćutim. Znaš kako se kaže: "Lažeš ti mnogo dobro, ali lagali su i mnogo bolje" - priča Maja, pa daje svoj sud o daljem odnosu Zvezdana i Ane:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković o Filipu Caru

- Mislim da će biti svega, opet je Ana odbila izolaciju... Zbunjuje me sve. Da li njemu bili svjedno ili ne, mislim da će da ga zanima šta ona radi. Pogotovo jer smo Zvezdan i ja imali odnos, nije mu jasno kako smo Ana i ja dobre. Mislim da je hteo da spusti loptu sa mnom, da me sačuva kao prijatelja i verujem da bi hteo da obnovi odnos sa mnom. Da sam ostala u izolaciji ne bi došlo do razgovora. Mama se pita za sve, a mama je rekla ćao zdravo. Ja sam svoju dušu ostavila kod Filipa i nijedan odnos mene neće da zanima do kraja. Blokira me ta emocija, iskreno. Ne pričam o tome jer sam uvek bila negativna, nisam prebolela iskrena da budem i ne boli me kad vidim njega i Aleksandru, ali ne mogu da započnem ništa novo jer je to nešto što je tu. Dokle god da to ne isčezne, kao Janjuš... Ja ne znam kako da se zaljubim, kad sam ja  neizlečena. Nikad mu se ne bih vratila, ali je to ostalo u meni. Izlečiće se kao i sve drugo, ali je sigurno da me koči to da uđem u druge odnose. Sa Zvezdanom uključim mozak, a sa FIlipom sam išla glavom kroz zid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lana

20.05.2023 14:11

Ona priča o Anđeli i 200 gr. mesa bas smešno kad svi znamo ko je ona.