ZVEZDAN KRIJE DNEVNIK SA TAJNAMA O SVOM ŽIVOTU: Pored Ksenije, bio je ludo zaljubljen u njenu koleginicu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.05.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić pored Ksenije Pajčin bio lud za još jednom pevačicom.

ZVEZDAN KRIJE DNEVNIK SA TAJNAMA O SVOM ŽIVOTU: Pored Ksenije, bio je ludo zaljubljen u njenu koleginicu! (FOTO)

Foto: Pixabay.com, E stock

Zvezdan Slavnić poznat je kao jedan od velikih frajera devedesetih i da su mnoge devojke ludele za njim, a među njima se našla i pokojna pevačica Ksenija Pajčin, sa kojom je on imao romansu svojevremeno. 

Zvezdan je uvek pričao o njoj samo lepe stvari, isticao koliko je ludo bio zaljubljen u nju, a kako saznajemo, u njegovoj ljubavnoj biografiji našla se još jedna pevačica, o kojoj čak ima napisan i dnevnik. 

Foto: ST/D. Kadić, TV Pink

Ksenija Pajčin i Zvezdan Slavnić

 

Naime, izvor koji poznaje Zvezdana, otkriva da je tokom pisanja pisama Ani Ćurčić iz zatvora, vodio dnevnik o emocijama koje je osećao prema jednoj pevačici. Iako je njeno ime u dnevniku izmišljeno, on ju je opisivao po stvarno izgledu. 

- Zvezdan je bio lud za Ksenijom, to svi znaju, ali je bio u jednom trenutku odlepio za njenom koleginicom, o njoj je vodio dnevnik, nikada nije hteo da kaže o kome se radi. Uvek je pričao o njoj sa izmišljenim imenom, čak i u dnevnik kada je pisao o njoj, bilo je lažno ime, ali ju je opisivao da je u pitanju neka visoka plavuša, sa velikim grudima i sa braon očima - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

Foto: YouTube/Printscreen

Ksenija Pajčin i Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

 

- On je išao na njene nastupe svojevremeno, ali nikada među njima nije bilo ništa. Bila je u pitanju platonska ljubav. Ni dan danas nije spreman da kaže njeno ime. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

12.05.2023 21:32

Ovaj je jedna budaletina i obican klosar