"ZVEZDAN JE GEPEKOVAO PEVAČA ZBOG KSENIJE" Zvezda devedesetih otkriva dugo SKRIVANE TAJNE beogradskog podzemlja: Uvek je bio AGRESIVAN I LJUBOMORAN!

Autor:

Zadruga

14.04.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorio o vezi Slavnića i Ksenije Pajčin!

"ZVEZDAN JE GEPEKOVAO PEVAČA ZBOG KSENIJE" Zvezda devedesetih otkriva dugo SKRIVANE TAJNE beogradskog podzemlja: Uvek je bio AGRESIVAN I LJUBOMORAN!

Foto: ST/D. Kadić, TV Pink

Pevač i bivši zadrugar Ivan Gavrilović je devedesetih godina, dok su bili u vezi, često viđao Kseniju Pajčin i Zvezdana Slavnića po klubovima. Kako kaže, uopšte nije začuđen što Slavnić svakodnevno ispoljava agresiju u "Zadruzi", jer je takav bio i ranije.

- Sećam se Zvezdana iz perioda kad smo devedesetih izlazili u "Trezor". On je tad bio sa Ksenijom Pajčin - prisetio se Ivan za "Svet", pa dodao:

Republika

Foto: Republika.rs

Ivan Gavrilović

- Patološki je bio vezan za nju, nikome nije davao ni da joj priđe, a kamoli nešto kaže. Jedan peač je startovao i nastao je haos. Pouzdano znam da je Zvezdan organizovao da ga gepekuju, ali to je organizovao zbog ljubomore. Nije Zvezdan bio neki kriminalac visokog renomea, ma ni blizu, stojim iza toga, jer sam ja u to vreme bio u krugovima žestokih momaka koji su važili za ozbiljne kriminalce. Čim je on ubio čoveka na metar razdaljine, evidentno je da je to neka patologija i boleština kod njega. Da se ne lažemo, tako nešto ne može normalna osoba da uradi. Dakle, hteo je da bude neki heroj na ulici, ali nažalost, desilo se šta se desilo - dodao je Gavrilović.

Republika

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ksenija Pajčin

Ivan se osvrnuo i na Anu Ćurčić i njen ulazak u "Zadrugu".

- Što se tiče Ane, ne vidim svrhu njenog zulaska, osim što i dalje gaji osećanja prema njemu. To među njima sve izgleda psihopatski, ali sve se to dešava i u realnom životu svakog trećeg braka - govori pevač i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- Nije O.K. što ga provocira, ona kao proba da mu se sveti... Meni je nje žao, taj njegov afekat je grozan, ali od te njene osvete nema ništa. Na kraju će oni to ispeglati, da on nju ne interesuje, ne bi ušla, stalo joj je. To je ljubav za njih dvoje, oni tako funkcionišu - smatra Gavrilović.

Pokojna Ksenija je za medije pričala o Slavniću u superlativima, govoreći da je on njena najveća ljubav, kao i da joj je raskid sa njim najteže pao. Kako je pričala, u svakoj vezi je imala probleme sa partnerima, jer nisu imali razumevanja za nju, što je kao izuzetno emotivna osoba teško podnosila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading