UDAJE SE MILENA KAČAVENDA! Palo priznanje Anine kume, otkrila detalje TAJNE PROSIDBE, mladoženja stiže u Šimanovce!

Autor:

Zadruga

21.03.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je otkrila, kuma Ane Ćurčić bi uskoro mogla da stane na ludi kamen.

UDAJE SE MILENA KAČAVENDA! Palo priznanje Anine kume, otkrila detalje TAJNE PROSIDBE, mladoženja stiže u Šimanovce!

Foto: printscreen/RTV Pink

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, večeras je gost kod Ognjena Amidžića, kom je otkrila uživo u emisiji da će uskoro stati na ludi kamen, te otkrila detalje iznenadne prosidbe.

- Istina je! Vidi, nisam još uvek ništa odlučila, ništa ne znam, to je bilo iznenađenje, pošto sam ja ozbiljna riba! Čovek se ženi sa kumom "internacionale", pa to mora da se krije od medija! Moramo da se krijemo, "hajdujemo" što bi rekla deca... (smeh) Zaista, on je to organizovao da to bude pravo iznenađenje za mene, ja samo treba da sjajim i kažem: "Da, tu sam", pa gde god bila. Možda dođu sad po mene ovde! Zovi, možda dođe mladoženja, nikad se ne zna - smeškala se Milena, pa dodala:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda se udaje

- Samo da kažem, šifra je "Di", ako dođe u Šimanovce, slobodno može da se predstavi kao budući muž kume "internacionale", gde ćeš gore - zaključuje Anina kuma u emisiji "Amidži šou".

Podsetimo, Milenin bivši suprug je jedan od nekadašnjih vođa voždovačkog klana, Srđan Kačavenda. On je jedan od preživelih aktera iz čuvenog dokumentarca "Vidimo se u čitulji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
BG

22.03.2023 00:10

E ja tom jadniku zelim mnogo srece,al od srca! Trebace mu...