VANREDNO STANJE U ZADRUZI! Maja se popela na sto i ISPOLIVALA Cara, on se zaleteo na nju kao RAZJARENA ŽIVOTINJA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.03.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković, koja je bezbroj puta nasrnula na bivšeg momka, sada je ponovo izazvala karambol u rijalitiju, kada je Filipa Cara ispolivala vodom.

VANREDNO STANJE U ZADRUZI! Maja se popela na sto i ISPOLIVALA Cara, on se zaleteo na nju kao RAZJARENA ŽIVOTINJA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Maja Marinković i nakon sinoćne drame na imanju u Šimanovcima, kada je došlo i do tuče u jednom momentu, po svemu sudeći, ne planiraju da smire strasti.

Nakon što je kontroverzni zadrugar odlučio da sa starletom jednom za svagda raskrsti i prepusti se Milici Veselinović, s kojom je ubrzo i završio pod jorgan planinom, svađe i skandali između bivših ljubavnika samo se nižu.

Maja, koja je bezbroj puta nasrnula na bivšeg momka, sada je ponovo izazvala karambol u rijalitiju, kada je Cara ispolivala vodom.

Filipa je ovaj potez do te mere razljutio da je izneo salvu najužasnijih uvreda na njen račun, a pokušao je i da joj se osveti, što mu nije pošlo za rukom jer je obezbeđenje doletelo brzinom svetlosti.

Znači moj ku**ac kad neće da je**, ja dobijam ovo po glavi, vodite ku*v* odavde - besneo je Car.

- Vodite ga, ti si mene prvi gurnuo - vikala je Maja.

- Moj ku**ac više neće u ovo, zbog mojih roditelja i svega, malo im je sr**a - govorio je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car Zadruga 6 svađa

- Ku** jedna, vodite je - nastavio je da viče Car.

- Kur** ti je mama Milica - dobacila je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading