FILIP CAR NAPUSTIO RIJALITI! Zadrugar u pratnji obezbeđenja IZVEDEN nakon Majinih optužbi da koristi NARKOTIKE!

Autor:

Zadruga

21.03.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon šokantnih optužbi Maje Marinković da Filip Car u rijalitiju koristi narkotike, produkcija "Zadruge" je hitno reagovala i izvela učesnika na hitno testiranje kako bi stali na put izmišljotinama.

FILIP CAR NAPUSTIO RIJALITI! Zadrugar u pratnji obezbeđenja IZVEDEN nakon Majinih optužbi da koristi NARKOTIKE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com printscreen

Zbog kontinuiranih lažnih i neosnovanih optužbi učesnice "Zadruge" Maje Marinković da Filip Car u rijalitiju koristi narkotike, iako je to najstrože zabranjeno, nedopustivo i, zapravo, nemoguće, produkcija najgledanijeg rijalitija na Balkanu rešila je da stane na put spekulacijama.

Učesnik "Zadruge" Filip Car danas je izveden iz rijalitija, kako bi mu se u za to odgovarajućoj ustanovi uradilo testiranje na narkotike, a nakon što su mu uzeti adekvatni uzorci, vraćen je u rijaliti.

Filip Car je otišao kod Ane Ćurčić i Zorice Marković, te im ispričao celu istinu o Majinim optužbama. One su ga pomno slušale.

- Ma daj Zoko, sad idem, ima tu neka laboratorija u Šimanovcima, izgrebala me celog, baca mi neke klevete - govorio je Car.

- Neka, i treba. Ne treba ti ova priča - rekla je Zorica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car izveden na testiranje na drogu

- Ja još gledam gde me zovu, ono idem u laboratoriju, tu jedan kilometar od Šimanovaca, meni još bolje, jer oni će reći da to nije tačno i to. Mi ovde ni cigare nemamo, a ne... - govorio je Car.

Maja Marinković je, po svemu sudeći, iz nemoći i besa, jer Filip Car ne želi da bude sa njom, počela da izmišlja i iznosi teške, neosnovane i lažne optužbe na njegov, ali i račun produkcije.

Republika

Foto: YouTube//Printscreen

Filip Car i Maja Marinković Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pera

21.03.2023 20:10

i A leks i Maja kad nece da bude sa njima provociraju ga zovu ga narkomanom.pa sta ces sa njim .