ZORICA MARKOVIĆ SE PERE KOD ZVEZDANA: Bivši robijaš je dočekao u gaćama, a ona manja od makovog zrna! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.03.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je poznata da su Zorica Marković i Ana Ćurčić bliske u rijalitiju, mnogi su mišljenja da se pevačica ponovo šlihta i dodvorava Zvezdanu Slavniću.

ZORICA MARKOVIĆ SE PERE KOD ZVEZDANA: Bivši robijaš je dočekao u gaćama, a ona manja od makovog zrna! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić već danima imaju turbulentan odnos, a tone prljavog veša je tom prilikom izašlo o njihovom zajedničkom životu.

Zorica Marković postavljena je za ovonedeljnog vođu i po već dobro poznatom pravilu delila budžete zadrugarima.

Ukućani su čekali sa nestrpljenje njeno izglaganje jer i vrapci na grani znaju koliko su ona i Ana bliske, te su svi čekali njeno obraćanje Slavniću. Međutim, kako je bivši robijaš spavao zajedno sa svojom ljubavnicom za vreme sastanka, pevačica je došla do njegovog kreveta i probudila ga kako bi mu udelila budžet.

- Bila bih licemerna kada bih ti dala veliki budžet. Svestan si svega, imali smo dva nesparazuma, ali shvatio si moju poentu. Želim da svi izađete odavde psihofizički dobro odavde. Drago mi je što si shvatio moje reči. Ja ne sudim nikome, a ovo nema veze sa Anom, ja ne želim problem sa tobom, ja te cenim i poštujem. Treba ovde da raščivijate sve, nije se Ana prodala za pare ovde, došla je žena ovde kao i svi mi. Nemoj da se samopovređuješ, a ni Anu da povređuješ, ne treba ti to. Smirite se, ne skači, ne lomi krevete, ne juri, ne treba ti to - rekla je Zorica i dala mu srednji budžet, a Anđeli mali.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading