ANĐELU RODITELJI ZATVORILI NA MESEC DANA! Zarobili je u kuću da bi je odvojili od MATOROG RUSA, otkrivena MRAČNA TAJNA Đuričićke, završila u TEŠKOJ DEPRESIJI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Anđele Đuričić preživeli su već pakao sa njom.

ANĐELU RODITELJI ZATVORILI NA MESEC DANA! Zarobili je u kuću da bi je odvojili od MATOROG RUSA, otkrivena MRAČNA TAJNA Đuričićke, završila u TEŠKOJ DEPRESIJI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelu Đuričić otac Veliša Đuričić mesec dana držao je zaključanu u kući da bi je sprečio da se viđa s bogatim biznismenom poreklom iz Rusije. Naime, sve se odigralo pre nekoliko godina, kada je Crnogorka koja mesecima puni stupce domaće štampe i portala imala jedva 18 godina i kada se smrtno zaljubila u Rusa koji ima kuću nedaleko od njenog porodičnog doma u Herceg Novom.

- Kao što je već poznato, Anđela je volela da se kreće s drugaricama po elitnim delovima Crne Gore. Imala je takvo društvo, sve mlade, lepe i zgodne devojke koje su od malih nogu učene da treba da jure novac i moć. Stalno su visile u Portomontenegru, gde su samo stranci i truli bogataši. One su po društvenim mrežama gledale razne starlete i pevačice i shvatile su gde treba da se kreću da bi upecale lovatore. Uvukle su i Anđelu u tu priču jer je i ona sama bila imućna, pa je mogla da ih isprati. Visile su tamo 24 časa. Preko plaža, restorana i kafića. Svuda gde su mogle nekoga da sretnu. Ma svi su znali kakve su to devojke i čemu streme. Dok su se one opušteno šetkale, neko je stalno obaveštavao Anđeline roditelje šta se dešava - počinje priču porodična prijateljica Đuričića, koja nam u nastavku otkriva kakav je pakao ispao posle nekog vremena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- Kada su prevazišle kafiće, zašle su i u hotele. U jednom popularnom spa-centru upoznala je jednog Rusa, milionera koji tu ima kuću. Imao je mnogo para. Jedini problem bile su njegove godine. On je bio stariji i od Zvezdana. Viđali su se javno. Ljubakali su se pred svima. Kada je njen tata Veliša to saznao, našao je Rusa i malo je falilo da ga prebije. Anđelu je zaključao u kuću i nije joj dao nigde da izlazi. Bila je bukvalno vezana. Nije imala telefon. Kada mu se zaklela da neće više da viđa dedu Rusa - Veliša je rešio da je pusti - tvrdi naš odlično obavešten izvor i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić bila zaljubljena u starijeg Rusa

- Ona je bila u ozbiljnoj depresiji, išla je i kod psihijatra u to vreme. Nakon toga zaista se držala dobro i nije imala nijedan kiks. Sve dok se nije pojavio Zvezdan. Sada njena porodica ponovo preživljava pakao koji su preživeli kada je bila s Rusom. Njen tata je van sebe, on ponekad izgovara reči i koje ne misli. "Bolje da sam je tada prebio, barem sada ne bi ponovila istu grešku kao s prokletim Rusom. Kada bude izašla iz 'Zadruge', ima da je zatvorim u podrum i neću je nikad pustiti. Ta luda ženska glava se nikada neće opametiti" - izjavio je on u žaru besa i ljutnje jer Anđela ponavlja stare greške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

21.03.2023 11:04

Što ne kažete ime i prezime "Rusa" ja pouzdano znam da je to bio Roman Abramović.

Vojvotkinja Tolstoj

21.03.2023 11:10

Daleko bilo, to joj se vidi u očima, opsesivnost. nije normalna, a i dalje "zna" druge da "pouči", a za sebe mukica misli sa je prepametna... Pogledajte kad se NE sredi, pa ide "zarozana" (NIJE STIGLA - od ljubavi !), na šta liči , bre !!