ZVEZDAN SLAVNIĆ KRIŠOM IZVEDEN IZ ZADRUGE: Isplivao šok snimak, bivši robijaš nakon sukoba sa Anom napustio Šimanovce! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.03.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego što je napustio imanje, Zvezdan Slavnić se pozdravio sa ljubavnicom Anđelom Đuričić.

ZVEZDAN SLAVNIĆ KRIŠOM IZVEDEN IZ ZADRUGE: Isplivao šok snimak, bivši robijaš nakon sukoba sa Anom napustio Šimanovce! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić i njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić sinoć su se žestoko sukobili i izneli sav prljav veš pred milionskim auditorijumom na imanju u Šimanovicma.

Bivši robijaš je, naime, u više navrata pokazao je svoju agresnivnu stranu, a ni u jednom trenutku nije krio da je imao vrlo rastrzan odnos sa Ćurčićevom, te je tada potpuno izgubio kontrolu i šokirao sve agresivnim ponašanjem.

Zvezdana su morali da drže kako ne bi nasrnuo na Anu, a u više navrata je hteo da joj se približi u naletu besa. Produkcija je odmah reagovala, pa je obezbeđenje ušlo u rijaliti i izvelo ga napolje, dok on sve vreme nije mogao da se smiri.

Sada je na društvenoj mreži Instagram osvanuo snimak na kojem se vidi kako se Zvezdan pozdravlja sa 22 godine mlađom ljubavnicom, Anđelom Đuričić, pred odlazak iz "Zadruge".

- Ljubić, hajde odoh, doći ću da te probudim - rekao je Zvezdan, na šta je zadrugarka ispustila glas negodovanja.

- Nemoj da mi se pufkaš tim ustima da ti ih ne bih iščupao - rekao je Slavnić i prišao krevetu da se pozdravi sa sanjivom Anđelom.

 

 

"Zvekija su izveli dok svi spavaju", "Nemojte ga ni vraćati", "Ne znam za svih 6 sezona da je neko imao ovolike privilegije kao on", Reče on da u pola 8 mora doktoru", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

18.03.2023 17:51

Kakav manipulator. Svi igraju kako on svira.