ZVEZDAN KRIJE OD ANĐELE DA JE TEŠKO BOLESTAN: Pre Zadruge je jedva izvukao živu glavu, doktori mu spasili život!

Autor:

Zadruga

17.03.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se Zvezdan Slavnić obratio produkciji sa zahtevom da ga pozovu da popije lekove " inače će biti svašta", na društvenim mrežama odmah su se pojavili komentari kako je navučen na tablete, kako je to neka droga i ko zna šta, a on je zapravo na terapiji bez koje bi mu život bio ugrožen.

ZVEZDAN KRIJE OD ANĐELE DA JE TEŠKO BOLESTAN: Pre Zadruge je jedva izvukao živu glavu, doktori mu spasili život!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić o teškoj bolesti sa kojom se nosi ne govori da ne bi izazivao sažaljenje, ali i te kako ima razloga za brigu i oprez. 

Pre Zadruge, tačnije dok je još bio na odsluženju zatvorske kazne u Kruševcu, njemu je hitno operisana srčana aorta, a kada je vraćen u zatvor, stanje mu se drastično pogoršalo posle samo pet dana, piše Svet.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Pričalo se da je to zbog na brzinu operisane aorte pod temperaturom, a i zato što je iz ćelije kruševačkog zatvora maricom prebačen direktno na operacioni sto KBC-a u Beogradu.

Zbog embolije pluća Zvezdan je po drugi put iz zatvora hitno prebačen u Klinički centar u alarmantno teškom stanju i tada su lekari opet uspeli da mu spasu život, a kada se malo oporavio vratio se na izdržavanje kazne.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Pošto je reč o ozbiljnim zdravstvenim problemima, Zvezdan mora da vodi računa o ishrani, načinu života, ali i da uzima određene medikamente koji će sprečiti da se problemi vrate, tim više što je i kao dete imao srčane smetnje koje su mu lečili.  Naravno, stresovi koje u Zadruzi preživljava mogu da budu vrlo opasni za njegovo srce, ali njega za to kao da nije briga, pa se stalno nervira.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miki

17.03.2023 13:47

Nikoga ne žali za ubicama.

Ja

17.03.2023 20:35

@Miki - Koga je žao ubice taj je lud.

Dejan

17.03.2023 15:51

Odvratan covek …